Αρχική Νέα Δυναμική είσοδος του Berry’s στη Θεσσαλονίκη

Δυναμική είσοδος του Berry’s στη Θεσσαλονίκη

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Σε έναν μήνα, στο Κορδελιό αναμένεται να ανοίξει το πρώτο Berry’s στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, ετοιμάζονται ακόμα δύο καταστήματα της γνωστής αλυσίδας franchise στη συμπρωτεύουσα, τα οποία θα φέρουν τη νέα εταιρική ταυτότητα!

Το Berry’s, έχοντας πλέον εδραιωθεί με 20 σημεία σε περιοχές υψηλής δυναμικής σε Αττική και Θεσσαλονίκη, γράφει το δικό του success story στο franchising με καταστήματα που αναπτύχθηκαν γρήγορα σε ανταγωνιστικές αγορές και έκαναν τη διαφορά κερδίζοντας την αποδοχή του πελάτη!

berrys franchise krouasan

H επιτυχία μέσα από τα μάτια των συνεργατών

Νίκος Βερβερίδης, franchisee στο Ίλιον
«Δυνατό χαρτί του Berry’s είναι η υπηρεσία delivery που προσφέρει. Όλοι μιλούν για το γρήγορο delivery, μέσω του οποίου επιτυγχάνεται η ταχεία διείσδυση του μοντέλου σε νέες αγορές και ταυτόχρονα, η υψηλή πιστότητα του πελάτη, διασφαλίζοντας παράλληλα κερδοφορία για τον επιχειρηματία». Διαβάστε περισσότερα, εδώ.

berrys franchisee ilion

Νίκος Τσελικίδης, franchisee στον Ασπρόπυργο
«Γνωρίζαμε πως τα Berry’s είναι επιτυχημένα καταστήματα. Το γεγονός πως είναι αλυσίδα μας έκανε να αισθανθούμε ασφάλεια. Παίζει ρόλο το brand και ο καφές που θα επιλέξεις. Αν λειτουργούσαμε ανεξάρτητα, δεν θα γνωρίζαμε από προμηθευτές, ενώ τώρα τους έχουμε έτοιμους. Μια οικογένεια θα μπορούσε να διαχειριστεί το δικό της Berry’s, πάντα με την καθοδήγηση του franchisor, φέρνοντας στο σπίτι ένα ικανοποιητικό εισόδημα». Διαβάστε περισσότερα, εδώ.

berrys franchise menidi

Λευτέρης Θωμάς, franchisee στο Μενίδι
«Πλέον, με το Berry’s νιώθω πως προσφέρω περισσότερα και στο σπίτι μου αλλά και σε μένα. Νιώθω πιο γεμάτος», Μάλιστα, έχω ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση και δεύτερου καταστήματος εντός Αττικής». Διαβάστε περισσότερα, εδώ.

Aν αναζητάτε το επόμενο επιχειρηματικό σας βήμα στην καφεστίαση, το Berry’s σας δίνει τη λύση, προσφέροντας:

  • Άμεσο άνοιγμα
  • Ομαλή μετάβαση σε έναν νέο κλάδο
  • Τους υψηλότερους τζίρους στην κατηγορία
  • Κερδοφορία σε delivery & take away
  • Ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα
  • Χαμηλή επένδυση
  • Ταχεία απόσβεση & υψηλή αποδοτικότητα
  • Επιχειρηματική ανέλιξη, διαχρονικότητα & σιγουριά

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Berry’s, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ