Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο στο Hall 4, το Koi Sushi Bar καλωσόριζε τους χιλιάδες επισκέπτες της HORECA 2020, που πραγματοποιήθηκε από τις 07 έως τις 10 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάζουν τα εξαιρετικά προϊόντα της εταιρείας και να γνωρίσουν από κοντά το “Hotel Corner”, την ολοκαίνουργια επιχειρηματική πρόταση της μεγαλύτερης αλυσίδας ethnic κουζίνας στην ελληνική αγορά.
Με το νέο franchise concept «Hotel Corner», το Koi Sushi Bar προτείνει την αναβάθμιση των ξενοδοχειακών εστιατορίων με την προσθήκη της ιαπωνικής κουζίνας.
Το νέο αυτό concept, σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας, μπορεί να εφαρμοστεί με δύο τρόπους. Είτε με την κατασκευή ενός μικρού open kitchen περιπτέρου στους χώρους των εστιατορίων των ξενοδοχείων, το οποίο θα επιτρέπει στον πελάτη να παρακολουθεί τη δημιουργία των πιάτων. Είτε με τη παρασκευή των πιάτων στην ήδη υπάρχουσα κουζίνα του καταλύματος.
Οι επισκέπτες της έκθεσης, που έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για τη πρόταση “Hotel Corner”, μπόρεσαν επίσης να δουν από κοντά το open kitchen περίπτερο που σχεδίασε το Koi Sushi Bar για το concept.