Αρχική Νέα Δυναμική η παρουσία της The Franchise Co. στην ΚΕΜ Franchise 2017

Δυναμική η παρουσία της The Franchise Co. στην ΚΕΜ Franchise 2017

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η παρουσία της The Franchise Co. στην 19η έκθεση ΚΕΜ Franchise 2017,  η ο οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 10 -13 Μαρτίου 2017 στο MEC Παιανίας.

Η κορυφαία εταιρία σε θέματα franchising και ανάπτυξης δικτύων που μετρά 21 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους επισκέπτες της έκθεσης για τις κορυφαίες επενδυτικές ευκαιρίες, αλλά και για τις προκλήσεις και τις ιδιαιτερότητες του κλάδου.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή και οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της The Franchise Co., πρόσφεραν πλήρη και αξιόπιστη ενημέρωση για τα concept που εκπροσωπεί η εταιρία, με τους υφιστάμενους και εν δυνάμει franchisees και franchisors να επιδεικνύουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Το «παρών» στο περίπτερο της έκθεσης έδωσαν και πολλοί από τους πελάτες της The Franchise Co., στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσουν υποψήφιους επενδυτές.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, ο διευθύνων σύμβουλος της The Franchise Co, κ. Παναγιώτης Γ. Ρουσόπουλος, πραγματοποίησε ομιλίες με θέματα που αφορούν στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, του κλάδου, τις ευκαιρίες και τις παγίδες, καθώς και τα βασικά πρώτα βήματα που πρέπει να κάνει ένας νέος επιχειρηματίας.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 14 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες με τίτλο  «Επιλέγοντας Franchise Καφέ- Εστίαση: 12 συν 1 σημεία παγίδες» και  «Επιχειρηματίας ανάγκης: Κίνδυνοι και προκλήσεις».

Την Κυριακή 15 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες με τίτλο  «Κερδοφορία Franchising: Δηλώσεις & Πραγματικότητα» και  «Ποιο Franchise είναι κατάλληλο για εμένα;».

Τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες με τίτλο  «Franchising 2017 τάσεις και δυναμικές» και  «Σχέσεις Franchise- Franchisor: Θεμελιώδης προϋπόθεση επιτυχίας».

Ενημερωθείτε για τα επιτυχημένα concepts της The Franchise Co. εδώ:

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ