Αρχική Νέα Δυναμική η παρουσία της The Franchise Co. στην 1st Mediterranean Franchise Fair στην Κύπρο

Δυναμική η παρουσία της The Franchise Co. στην 1st Mediterranean Franchise Fair στην Κύπρο

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Δυναμική ήταν η παρουσία της The Franchise Co., της εξειδικευμένης εταιρείας Συμβούλων Ανάπτυξης Δικτύων Franchise και Retail, στην 1st Mediterranean Franchise Fair, που πραγματοποιήθηκε στις 25 & 26 Απριλίου 2017, στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της εταιρίας που μετρά περισσότερα από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας, ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους για τις τάσεις και τις προκλήσεις του franchising, όπως επίσης και για τα concepts που αναπτύσσει τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους στην κυπριακή αγορά αρκετά καταστήματα δικτύων που εκπροσωπεί η The Franchise Co. όπως:

  • Δύο καταστήματα Εstrella (Λεμεσός, Λευκωσία)
  • Ένα κατάστημα KOI (Λευκωσία)
  • Ένα κατάστημα DA VINCI ARTISAN GELATO (Λάρνακα)

Με τη διοργάνωση της 1st Mediterranean Franchise Fair, το ΕΒΕΛ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας) προσδοκά να προωθήσει το θεσμό του franchising για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και να παρουσιάσει στον εμπορικό κόσμο -εντός και εκτός συνόρων- όλες τιkoiς λύσεις και ευκαιρίες που προσφέρει το franchising στο σύγχρονο επιχειρηματικό τοπίο.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο Γενικός Διευθυντής της THE FRANCHISE CO. και Διευθύνων Σύμβουλος της Dale Carnegie Training Hellas, κ. Παναγιώτης Γ. Ρουσόπουλος, παρουσίασε στο κοινό μια σειρά από θέματα πάνω στις σύγχρονες τάσεις της ελληνικής και κυπριακής αγοράς, του κλάδου, τις ευκαιρίες και τις παγίδες, καθώς και τα βασικά πρώτα βήματα που πρέπει να κάνει ένας νέος επιχειρηματίας, στο πλαίσιο των ομιλιών που διοργανώθηκανι.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 25/04/2017, στις 15:00, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Κυπριακή αγορά και franchising: Μύθοι και Αλήθειες», ενώ την Τετάρτη 26/04/2017, στις 15:00, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Επιλέγοντας Franchise: 12 παγίδες και πώς να τις αποφύγετε».

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ