Αρχική Νέα Δυναμική η παρουσία της BSB στο Μιλάνο!

Δυναμική η παρουσία της BSB στο Μιλάνο!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Σημειώνοντας ισχυρή πορεία και εξέλιξη, αλλά και μεγάλη αποδοχή από τις Ευρωπαϊκές μητροπόλεις, η BSB «κατέκτησε» δικαίως μια ξεχωριστή θέση στην κεντρική εξωτερική βιτρίνατου εμπορικού κέντρουLA RINASCENTE στο Μιλάνο!

Το τμήμα styling του La Rinascenteεπέλεξε και έντυσε τις κούκλες στις κυλιόμενες σκάλες που οδηγούν στον 1ο όροφο (fashion section) – αποκλειστικά με ρούχαBSB!

Στη βιτρίνα της BSB κυριαρχεί το λευκό και οι ξεκάθαρες αρχιτεκτονικές γεωμετρίες οι οποίες τονίζονται από εμπνευσμένους κρυφούς φωτισμούς και αναδεικνύουν με επιτυχία την ξεχωριστή urban συλλογή για την σεζόν S/S 2017.

Η εταιρεία μόδας BSB συνεχίζει για δεύτερη συνεχή σεζόν την παρουσία της στο Μιλάνο και συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο ANNEX LA RINASCENTE, το οποίο φιλοξενεί πάνω από 300 διεθνή brands που πρωταγωνιστούν στο χώρο της μόδας, των αξεσουάρ, των υποδημάτων, των καλλυντικών, των κοσμημάτων και των gadgets.

Η Ιταλία αποτελεί μια πολύ σημαντική αγορά για την περεταίρω ανάπτυξη της BSB στην Ευρώπη όπου μέχρι σήμερα, μόλις δύο σεζόν από το λανσάρισμα του brand, έχει παρουσία ήδη σε 100 καταστήματα.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ