Αρχική Νέα DUST+CREAM: Με 5 νέα καταστήματα!

DUST+CREAM: Με 5 νέα καταστήματα!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Σε ρυθμούς ανάπτυξης η ελληνική αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών DUST + CREAM . 5 νέα σημεία πώλησης ετοιμάζονται να υποδεχθούν το κοινο, σε κομβικά σημεία της Αττικής (2) και της Θεσσαλονίκης , στα Χανιά και στην πόλη της Καβάλας.

Εν μέσω των δυσχερών οικονομικών συγκυριών, η αλυσίδα DUST+CREAM αναπτύσσεται δυναμικά σε όλη την Ελλάδα! Το κλειδί της επιτυχίας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ομάδα της εταιρείας «είναι η απευθείας τροφοδοσία της αλυσίδας, χωρίς ενδιαμέσους, με προϊόντα που παράγονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.

Η DUST+CREAM προσφέρει στους καταναλωτές καλλυντικά, προϊόντα μακιγιάζ, βερνίκια νυχιών, προϊόντα περιποίησης προσώπου & σώματος και αρώματα, σε πολύ προσιτές τιμές και σε άριστη ποιότητα, καλύπτοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες της σύγχρονης γυναίκας.

Μέσα σε 3 χρόνια, έχει δημιουργήσει συνολικά 39 καταστήματα , και συνεχίζοντας την πορεία της θέτει ως στόχο την κάλυψη ακόμη περισσότερων σημείων πώλησης πανελλαδικά αλλά και την ανάπτυξή της στο εξωτερικό.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ