Αρχική Νέα DUST+CREAM: Δυναμική ανάπτυξη με 6 νέα καταστήματα

DUST+CREAM: Δυναμική ανάπτυξη με 6 νέα καταστήματα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τη δημιουργία 6 νέων καταστημάτων DUST+CREAM , σε διάστημα μόλις ενός μήνα , ανακοίνωση η ελληνική αλυσίδα καλλυντικών DUST+CREAM .

Ειδικότερα τα 6 νέα καταστήματα βρίσκονται σε Βόλο, Φλώρινα, Πύργο (Ηλείας), Μαρούσι (Αττική), Σάμο και Χίο, περιοχές «κλειδιά» για τη στρατηγική ανάπτυξη της αλυσίδας με τα ελληνικά ποιοτικά καλλυντικά.

Τα DUST+CREAM διευρύνονται συνεχώς, καθώς σήμερα διαθέτουν συνολικά 46 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα .

Η στοχευμένη στρατηγική επικοινωνίας και marketing αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα του brand DUST + CREAM στο καταναλωτικό κοινό ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την ανοδική πορεία, ενώ παράλληλα ανοίγει διαύλους για την ανάπτυξή της και στην αγορά του εξωτερικού.

Το κλειδί της επιτυχίας , είναι η απευθείας τροφοδοσία της αλυσίδας, χωρίς ενδιαμέσους , με προϊόντα που παράγονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη .

Η εταιρεία προσφέρει στους καταναλωτές καλλυντικά, προϊόντα μακιγιάζ, βερνίκια νυχιών, προϊόντα περιποίησης προσώπου & σώματος και αρώματα, σε πολύ προσιτές τιμές και σε άριστη ποιότητα , καλύπτοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες της σύγχρονης γυναίκας.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ