Αρχική Νέα Duck Soup: το “στέκι” με την artisanal φιλοσοφία!

Duck Soup: το “στέκι” με την artisanal φιλοσοφία!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ένα είναι το coffee and food delicacy με τους «φανατικούς» οπαδούς! Το όνομα αυτού, Duck Soup, εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία των Marx Brothers! Συστήθηκε στο αθηναϊκό κοινό στα τέλη του 2014 και αποτελεί το «διαμαντάκι» που «στολίζει» τη στοά Πεσμαζόγλου στο Πανεπιστήμιο, δίνοντάς της χρώμα και χαμόγελα!

Στον «ναό του sandwich», όπως εύλογα το αποκαλούν, η γευστική εμπειρία εξυψώνεται! Οι εμπνευστές του αποφάσισαν να καλύψουν την ανάγκη που υπήρχε στην αγορά για ποιοτικό, gourmet φαγητό, προσεγμένο στην παρασκευή του, που να μπορεί να συνοδευτεί άψογα με έναν εκλεκτό καφέ, ρόφημα ή ποτό, προσιτό στην τιμή. Και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει, γεγονός που φαίνεται από το κοινό που σφραγίζει ανά τακτά διαστήματα την επισκεψιμότητά του στο κατάστημα.

Prosciutto, bresaola, jamon, παστράμι, διαλεκτά υλικά που φέρνουν στο μυαλό ταξιδιωτικές αναμνήσεις, χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των gourmet sandwiches που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους! Επίσης, στον κατάλογό του θα βρείτε σαλάτες, ορεκτικά, τορτίγιες, αλλά και απολαυστικά γλυκά.

Στον δυναμικό χώρο της Εστίασης, τα concepts που παρουσιάζουν έντονα στοιχεία διαφοροποίησης, είναι και εκείνα που σημειώνουν λαμπρή πορεία. Το «δυνατό χαρτί» του Duck Soup λοιπόν, είναι η artisanal φιλοσοφία του και ο ιδιαίτερος τρόπος διαχείρισης των υλικών που το κάνουν να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του.

Από τα ιδιαίτερα υλικά που προέρχονται από κάθε γωνιά του κόσμου, τη διακόσμηση, το σέρβις, μέχρι και τη μουσική, όλα κομμάτι-κομμάτι δημιουργούν την ξεχωριστή ταυτότητα του Duck Soup. Στον φιλικό χώρο του, ο πελάτης νιώθει «οικεία» και το επιλέγει για να γευματίσει στο διάλειμμα από την εργασία ή τις σπουδές, γνωρίζοντας πως θα απολαύσει ποιοτικά πιάτα, στις σωστές τιμές.

O franchisee που θα ενταχθεί στην οικογένειά του, εισέρχεται στην Εστίαση με ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στον χώρο, καθώς η τάση των gourmet sandwiches που ανθεί στο εξωτερικό, έχει αρχίσει να αναπτύσσεται και στην Ελλάδα με γοργούς ρυθμούς.

Με την πλήρη υποστήριξη και εκπαίδευση από την ομάδα του franchisor, o υποψήφιος επενδυτής δραστηριοποιείται στον κλάδο με ένα ήδη αγαπητό concept που έχει αποκτήσει πιστό κοινό και ισχυρή παρουσία στα social media, δημιουργώντας τις ιδανικές προϋποθέσεις για ανάπτυξη.

Αν θες να εξαπλώσεις την artisanal φιλοσοφία του Duck Soup, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ