Αρχική Νέα Duck Soup, το concept που έγινε στέκι σε χρόνο dt!

Duck Soup, το concept που έγινε στέκι σε χρόνο dt!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια
 
Article_slider_ducksoup

Συστήθηκε στο κοινό στα τέλη του 2014 και όμως το Duck Soup έγινε το meeting point του κέντρου της Αθήνας για γευστικές στάσεις και χαλάρωση από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Το concept του διαθέτει στοιχεία που το καθιστούν μοναδικό, κάνοντάς το να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, καθώς προσθέτει gourmet πινελιές στα αγαπημένα σε όλους μας σάντουιτς, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο…απαιτητικούς!

Το coffee and food delicacy, όπως εύλογα το αποκαλούν αποτελεί την ιδανική επιλογή για όποιον θέλει να δραστηριοποιηθεί στην εστίαση, με ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτή την στιγμή στον χώρο. Ο απόλυτος πρεσβευτής της τάσης των gourmet sandwiches- τάση που ανθεί στο εξωτερικό- το Duck Soup προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης στον υποψήφιο συνεργάτη/franchisee που θα το επιλέξει.

Το μυστικό της επιτυχίας του quality street food and coffee είναι πως δίνει προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Οι εμπνευστές του επισκέπτονται εκθέσεις, βρίσκουν μικρούς παραγωγούς και επιλέγουν ιδιαίτερα προϊόντα. Έπειτα δοκιμάζουν γευστικούς συνδυασμούς, από τους οποίους θα δημιουργήσουν τις επιλογές του μενού. Αυτός είναι και ο λόγος που κανείς δεν μπορεί να αντιγράψει το ιδιαίτερο Duck Soup με τις ξεχωριστές γεύσεις. Δουλεύουν με υλικά όπως το παστράμι, την ιταλική bresaola, το προσούτο και επιλέγοντας ψωμάκια από τους καλύτερους φούρνους της Αθήνας μετατρέπουν το γνωστό σε όλους μας σάντουιτς ως τη γρήγορη, gourmet επιλογή που θα ικανοποιήσει την λιγούρα μας. Ο κατάλογος πέρα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς κοσμείται και από τορτίγες, πλατό τυριών και σπιτικά γλυκά που θα συμπληρώσουν τη γλυκιά επίγευση του ταξιδιού σας….

H είσοδος του Duck Soup στο franchising, ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο της αγάπης του κοινού για το concept. «Άτομα που δεν μπορούν να έρχονται συχνά στο κέντρο της Αθήνας, μας καθιστούν έντονη την επιθυμία τους να «ταξιδέψουμε» το concept και σε άλλες περιοχές. Έτσι πήραμε την απόφαση να επεκταθούμε, αναζητώντας συνεργάτες που θα μεταδώσουν την artisanal φιλοσοφία του Duck Soup», μας εξηγεί η Κατερίνα Καχραμάνη, συνιδρύτρια.

Ο franchisee απλώς ακολουθεί τη δοκιμασμένη «συνταγή» της επιτυχίας της ομάδας του Duck Soup και δραστηριοποιείται στη δυναμική αγορά της εστίασης με ένα εδραιωμένο brand που έχει αποκτήσει πιστό κοινό.

Για να γίνεις εσύ ο επόμενος franchisee του Duck Soup, μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ