Αρχική Νέα Duck Soup, η πρόταση franchise που αλλάζει τον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας!

Duck Soup, η πρόταση franchise που αλλάζει τον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το quality street food & coffee συστήθηκε στο κοινό στα τέλη του 2014 και σύντομα απέκτησε το δικό του πιστό κοινό. Μια επίσκεψη στο Duck Soup αρκεί για να μας εντυπωσιάσει με την artisanal φιλοσοφία του που διαχέεται παντού.

Τα πιάτα, η διακόσμηση, το σέρβις, η μουσική δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα που εκτοξεύει τη γευστική εμπειρία στα ύψη.

Ξεκινώντας από τα σάντουιτς το Duck Soup τα μεταμορφώνει σε gourmet δημιουργίες ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς… ουρανίσκους!

Τα gourmet sandwiches -τάση που ανθεί στο εξωτερικό- απαντάνε στην ανάγκη του καταναλωτή για γρήγορες και ταυτόχρονα ποιοτικές λύσεις στην καθημερινότητα.

Το Duck Soup, ο απόλυτος πρεσβευτής αυτής της τάσης πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα καθώς αποτελεί μια συνολική πρόταση για στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης μέσα στην πόλη, σε ρυθμούς… οικογενειακούς.

Είναι ένα meeting point όπου εργαζόμενοι, παρέες φοιτητών, άτομα μεγαλύτερης ηλικίας το επισκέπτονται στο διάλειμμα από τη δουλειά, τις σπουδές ή τα ψώνια για να απολαύσουν τις γρήγορες και ποιοτικές επιλογές που προσφέρει σε έναν φιλικό χώρο με οικεία ατμόσφαιρα.

Το concept που αποτελεί ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτή την στιγμή στον χώρο της εστίασης ανοίγει νέους δρόμους επιχειρηματικής ανέλιξης και εξέλιξης στους συνεργάτες – franchisees που θα επωφεληθούν από την τεχνογνωσία που έχουν αναπτύξει οι ιδρυτές του, σε όλα τα επίπεδα διαχείρισης και λειτουργίας του καταστήματος.

Σάντουιτς με καπνιστό μπέικον, κοτόπουλο, λιωμένο cheddar και καραμελωμένα κρεμμύδια, λαχταριστές μπρουσκέτες με σολομό, jamon (ιταλικό προσούτο) ή αβοκάντο και άλλες γευστικές προτάσεις συνθέτουν το μενού που κάνει το Duck Soup τόσο ελκυστικό. Εκλεπτυσμένες γεύσεις, στη σωστή τιμή! Παράλληλα, διαλεχτές ελληνικές μπύρες και κρασί ολοκληρώνουν τη γευστική απόλαυση και δημιουργούν σχέσεις… «εξάρτησης» με τους πελάτες.

«Επισκεπτόμαστε εκθέσεις, αναζητάμε μικρούς παραγωγούς και ιδιαίτερα προϊόντα. Έπειτα, δοκιμάζουμε γευστικούς συνδυασμούς. Δημιουργούμε 2,3 εναλλακτικά σενάρια πάνω στα υλικά και δοκιμάζοντάς τα, επιλέγουμε ποιο είναι το καλύτερο. Το menu του Duck Soup έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην μπορεί κανένας να το αντιγράψει», επισημαίνει η Κατερίνα Καχραμάνη, συνιδρύτρια του concept.

Μάθε περισσότερα για το franchise concept Duck Soup, εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ