Αρχική Νέα “Διακρίναμε την ανάγκη των γονιών για το Genius Kids”

“Διακρίναμε την ανάγκη των γονιών για το Genius Kids”

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ποιοτικές παροχές υποστηρικτικής εκπαίδευσης με κερδοφορία συνδυάζει το Genius Kids, καθιστώντας τη μελέτη μια ευχάριστη εμπειρία για τον μαθητική και μια ελκυστική πρόταση για τον franchisee. H Βικτωρία Σαμαρά, franchisee του Genius Kids στο Χολαργό αποφάσισε να ανοίξει το δικό της κέντρο μελέτης, σε συνεργασία με τον σύζυγό της συνδυάζοντας την αγάπη της για τα παιδιά με την επιτυχημένη πρόταση franchise που δημιουργεί μια νέα διάσταση στην υποστηρικτική εκπαίδευση.

«Η βοήθεια των παιδιών ήταν πάντα το αντικείμενο με το οποίο θέλαμε να ασχοληθούμε, από τότε που τελειώσαμε τις σπουδές μας.

Τον τελευταίο χρόνο συνέβησαν ανατρεπτικές αλλαγές σε πρακτικό επίπεδο οι οποίες επηρέασαν την επαγγελματική μας κατάσταση. Ωστόσο διακρίναμε την ανάγκη των γονιών για τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Στην απόφασή μας έπαιξε ρόλο η «συγγένεια» του αντικειμένου αλλά και η δυνατότητα να έχουμε ένα διαφορετικό προσανατολισμό πιο κοντά στις ανάγκες που διαμορφώνονται για τους γονείς και τα παιδιά».

Παράλληλα, μας εξηγεί ποιό είναι το κλειδί της επιτυχίας για το Genius Kids, και τι κάνει το κοινό να το εμπιστεύεται:  «Ο συνδυασμός δομών ανάπτυξης της προσωπικότητας με τη μαθησιακή διαδικασία είναι πολύ σημαντικός. Η ένταξη και χρήση ψηφιακού υλικού είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό που καθιστά το concept πρωτοποριακό. Η καθοδήγηση από τον instructor και η ανάπτυξη μαθησιακής σχέσης βελτιώνει την πορεία των παιδιών. Η αυτονομία στη μελέτη, η οργάνωση και ο προγραμματισμός των παιδιών φέρνει αποτέλεσμα και τα παιδιά αποκτούν αυτοπεποίθηση».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ