Αρχική Νέα Διάκριση της WATT+VOLT στα Retail Business Awards 2021

Διάκριση της WATT+VOLT στα Retail Business Awards 2021

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Για 19η συνεχή χρονιά, διοργανώθηκαν τα RETAIL BUSINESS AWARDS, τα Βραβεία που ξεκίνησαν το 2002 κι αποτελούν τον μεγαλύτερο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας.

Σπουδαία είναι η διάκριση της WATT+VOLT στην κατηγορία Retail Stores Ενέργεια κερδίζοντας το αργυρό βραβείο και συγκεκριμένα για το κατάστημα του Μενιδίου (Λεωφ. Θρακομακεδόνων 10). Τα κριτήρια που λήφθηκαν υπόψη για την απονομή του βραβείου ήταν το design των καλύτερων καταστημάτων, η λειτουργικότητά τους, η προσβασιμότητά τους, οι καινοτομίες στην εξυπηρέτηση των πελατών, το μεγάλο εύρος παρεχόμενων πρόσθετων υπηρεσιών, φιλικών στο περιβάλλον και με υψηλό βαθμό customer satisfaction.

Η σημαντική αυτή βράβευση αποδεικνύει πως η καινοτομία είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής ανάπτυξης της WATT+VOLT και επιβεβαιώνει ταυτόχρονα με τον καλύτερο τρόπο τη σημαντική διάκριση των Financial Times ως την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Ελλάδα. Με το άνοιγμα 28 νέων καταστημάτων σε όλη την χώρα, μέσα σε μια τόσο απαιτητική χρονιά, και μετρώντας σήμερα συνολικά 72 καταστήματα, η WATT+VOLT κατόρθωσε να σταθεί στο ύψος των πρωτόγνωρων κοινωνικών περιστάσεων και να αποδείξει πως το όραμα του προέδρου της κ. Αναστάσιου Παπαναγιώτου για συνεχή και σταθερή παρουσία δίπλα στους πελάτες της είναι προτεραιότητα.

Επόμενος στόχος της εταιρείας είναι η συμπλήρωση των 100 φυσικών καταστημάτων στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα, ώστε οι πελάτες της να φαντάζονται ολοένα και περισσότερα για την ενέργειά τους και να βγαίνουν διαρκώς κερδισμένοι.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise της WATT+VOLT, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ