Αρχική Νέα Διαβάστε online το τεύχος 70 του Franchise Success

Διαβάστε online το τεύχος 70 του Franchise Success

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Και διαδικυκτιακά τώρα το τεύχος 70 του Franchise Success είναι διαθέσιμο για μια ολοκληρωμένη επισκόπιση της πλούσιας ύλης του. Ξεχωρίζουμε το αφιέρωμα με τα κριτήρια για την επιλογή ενός δικτύου franchise.

13 franchisees εν ενεργεία αφηγούνται τις δικές τους προσωπικές διαδρομές και τις προτεραιότητες που έθεσαν προτού λάβουν την τελική απόφαση.

Πέρα από το αφιέρωμα οι υποψήφιοι franchisees μπορούν να ανατρέξουν στην συμβουλευτική αρθρογραφία του τεύχους. Στο άρθρο Σκέφτεστε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, τονίζεται η αναγκαιότητα για συστηματική έρευνα και αξιολόγηση των εναλλακτικών επιλογών.

Παράλληλα δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη Συμβολή των ποιοτικών franchisees στην ενδυνάμωση των δικτύων franchise.

Καθώς η αυτοαξιολόγηση είναι απαραίτητο βήμα στη διαδικασία της έρευνας στο άρθρο Διαθέτετε τις απαραίτητες δεξιότητες ενός franchisee; καταγράφονται οι επιθυτές δεξιότητες που κάθε αλυσίδα αναζητά στους υποψήφιους συνεργάτες της.

Επίσης μέσα από ρεπορτάζ για το Athens Street Food Festival 2019 αναδεικνύεται η δυναμική αυτής της τόσο ελκυστικής αγοράς για καταναλωτές και επενδυτές.

Στο τεύχος 70 του FRANCHISE SUCCESS περιλαμβάνονται τα τελευταία νέα της αγοράς του franchising στην Ελλάδα και διεθνώς, συμβουλευτική αρθρογραφία, 27 επιχειρηματικές προτάσεις από όλους τους κλάδους, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ δίνοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς του franchising και των επιχειρηματικών ευκαιριών που προσφέρει.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ