Αρχική Νέα DAVINCI ARTISAN GELATO: Το πιο τουριστικό brand του franchise!

DAVINCI ARTISAN GELATO: Το πιο τουριστικό brand του franchise!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η τουριστική βιομηχανία είναι από τους πιο δυναμικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Τα τελευταία χρόνια, παρά τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής τουριστικής αγοράς και τις δομικές αλλαγές των καταναλωτικών προτύπων, συνηθειών κλπ σε όλη την Ευρώπη, παραμένει ιδιαίτερα δυναμική και μάλιστα με έντονα αυξητικούς ρυθμούς.

H τουριστική αγορά όμως σταδιακά αλλάζει, γίνεται όλο και πιο απαιτητική και ο ευρωπαίος τουρίστας αναζητά υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες, μύθο, ταυτότητα, σιγουριά και κυρίως μια μοναδική, διαφοροποιημένη και αναγνωρίσιμη αγοραστική εμπειρία.

Το DAVINCI ARTISAN GELATO κατανοώντας πλήρως αυτήν την ανάγκη του κοινού, δημιούργησε ένα αξιόπιστο και άκρως ποιοτικό brand με ιδιαίτερες γεύσεις, ευρεία προιοντική γκάμα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία σε κάθε επισκέπτη του καταστήματος.

Gelato σε θαυμάσιες γεύσεις με 100% ελληνικά προϊόντα, βασισμένα σε παλιές αυθεντικές ιταλικές συνταγές μετατρέπονται -σε καθημερινή βάση- σε θαυμάσιες γεύσεις gelato και γλυκισμάτων και όλα πιστά στις αρχές της υγιεινής διατροφής.

Με διαφορετικούς τύπους καταστημάτων προσαρμοσμένους στις ανάγκες της εκάστοτε αγοράς και περιοχής, τα DAVINCI ARTISAN GELATO τοποθετούνται ιδανικά σε κομβικά σημεία, νησιά και τουριστικούς προορισμούς.

Τα DAVINCI δραστηριοποιούνται σε μια δυναμική αγορά, με πελατειακό κοινό κάθε ηλικίας με προϊόντα που έχουν ζήτηση κάθε στιγμή της ημέρας. Τα απολαυστικά gelato, τα γλυκίσματα, η σοκολάτα, οι ξεχωριστές γεύσεις, ο χώρος που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε κάθε επισκέπτη, το ευρύ προϊοντικό μείγμα με τις ποικίλες και διαφορετικές μεταξύ τους προτάσεις, όλα συναποτελούν τα ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μιας πρότασης που ξεπερνά την εποχικότητα του προϊόντος.


Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ