Αρχική Νέα DAVINCI ARTISAN GELATO! «Τhe fresh way… to franchise»

DAVINCI ARTISAN GELATO! «Τhe fresh way… to franchise»

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Για πρώτη φορά μια αυθεντική gelateria στο franchise!
Όνομα γνωστό, καθώς εδώ και 4 χρόνια  είναι το σημείο αναφοράς σε Μύκονο και Μοναστηράκι . Το DAVINCI ARTISAN GELATO αποτελεί σταθερό σημείο συνάντησης για το νησί των ανέμων, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αναδεικνύει  την αυθεντική gelateria της πόλης σε πολυσύχναστο hot spot στον πεζόδρομου της Αδριανού.

Φρέσκα, απολαυστικά, γευστικά & υγιεινά τα DAVINCI μας μυούν στον μαγικό κόσμο του αυθεντικού ιταλικού παγωτού, των παραδοσιακών ιταλικών γλυκισμάτων, της χειροποιήτης σοκολάτας. Ο Βασίλης, ο Μιχάλης, ο Τάσος και οι συνεργάτες τους, μια ομάδα έμπειρη στον χώρο των Food & Beverage, με πάθος για δημιουργία, μας εκμυστηρεύονται… το μυστικό τους!  «Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά αγνά και φρέσκα υλικά. Δεν αποθηκεύεται τίποτα, όλα παρασκευάζονται σε καθημερινή βάση και όλα είναι χειροποίητα . Πλούσια προϊοντικό μίγμα συνεχώς νέες γεύσεις, αποκλειστικές προτάσεις και φυσικά η DAVINCI εμπειρία που απολαμβάνουν οι πελάτες μας και συμπληρώνει μοναδικά την ταυτότητα του concept».
Και όλα πιστά στις αρχές της υγιεινής διατροφής. Και μέσα σε ένα ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο με πολύ γούστο που σε κρατάει «εκεί».
Και η επιτυχημένη διαδρομή συνεχίζεται ανά την Ελλάδα…

Διαβάστε περισσότερα: http://goo.gl/wcNWKB

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ