Αρχική Νέα DAVINCI ARTISAN GELATO: Προσφέρει ακαταμάχητα επιχειρηματικά οφέλη
DAVINCI ARTISAN GELATO: Προσφέρει ακαταμάχητα επιχειρηματικά οφέλη

DAVINCI ARTISAN GELATO: Προσφέρει ακαταμάχητα επιχειρηματικά οφέλη

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

DAVINCI GELATO

Καφές / Παγωτά / Γλυκά / Χυμοί

DAVINCI ARTISAN GELATO: Προσφέρει ακαταμάχητα επιχειρηματικά οφέλη

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς

Δημοσιεύτηκε: 21 Αυγούστου 2023

To DAVINCI ARTISAN GELATO είναι μια gelateria που δεν μοιάζει με καμία άλλη – ένα καταφύγιο για τους καλοφαγάδες που αναζητούν την μοναδική απόλαυση του αυθεντικού gelato. Λαχταριστό και φρέσκο, με μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων για κάθε ουρανίσκο, το DAVINCI ARTISAN GELATO ξεχωρίζει για τη γεύση του, με μια σειρά από ξεχωριστές και λαχταριστές επιλογές, που παρουσιάζονται με ιδιαίτερο τρόπο στο κοινό. Εκτός από τις ακαταμάχητες γεύσεις και την καλαίσθητη ατμόσφαιρα των καταστημάτων, τo DAVINCI ARTISAN GELATO παρουσιάζει παράλληλα ένα επιχειρηματικό μοντέλο με πολλαπλά οφέλη για τον νέο συνεργάτη.

Ένα.. δελεαστικό νέο ξεκίνημα!

Με την υποστήριξη που αρμόζει σε κάθε νέο ξεκίνημα, μια σταθερή κουλτούρα προσφοράς κορυφαίας ποιότητας προϊόντων και μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση με πολλαπλά οφέλη για τον νέο συνεργάτη. Το DAVINCI ARTISAN GELATO προσφέρει μια σειρά από δελεαστικά οφέλη, καθώς και ένα ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης και εκπαίδευσης, ενισχύοντας και καθοδηγώντας τον franchisee στο νέο του επιχειρηματικό ταξίδι. Αξιοποιώντας τη δύναμη της επωνυμίας και το αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο, ο νέος συνεργάτης μπορεί να ξεκινήσει ένα ανταποδοτικό επιχειρηματικό ταξίδι στη σφαίρα του αυθεντικού gelato και των γλυκών.

DAVINCI ARTISAN GELATO

Πιο συγκεκριμένα, το επιχειρηματικό μοντέλο του DAVINCI ARTISAN GELATO παρέχει:

 • Καθιερωμένο brand name και αξιοπιστία όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων και την καινοτομία του concept.
 • Το πιο ολοκληρωμένο concept στην κατηγορία του, κατάλληλο για αστικές περιοχές υψηλής δυναμικής και τουριστικούς προορισμούς.
 • Αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο που οδηγεί στην κερδοφορία.
 • Διαρκή συμβουλευτική υποστήριξη στο πλευρό του νέου συνεργάτη.
 • Αναλυτική αξιολόγηση της κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας.
 • Αποκλειστικότητα περιοχής που διασφαλίζει την αποδοτικότητα της επένδυσης.
 • Παράδοση με το κλειδί στο χέρι.
 • Στήριξη για τον σχεδιασμό & τη διαμόρφωση ενός μοντέρνου & λειτουργικού καταστήματος έτσι ώστε να εξυπηρετεί την μεγιστοποίηση των αυθόρμητων πωλήσεων.
 • Ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, που καλύπτει όλες τις καθημερινές λειτουργίες του καταστήματος (δημιουργία προϊόντος, σωστή συντήρηση, αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών, διαχείριση του καταστήματος αλλά και των υπαλλήλων, και παρακολούθηση των οικονομικών).
 • Χρηστικά εγχειρίδια λειτουργίας, που καταγράφουν όλες τις διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσετε σε καθημερινό επίπεδο.
 • Ολοκληρωμένες Ενέργειες Μάρκετινγκ & Δημόσιες Σχέσεις.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


DAVINCI GELATO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ