Αρχική Νέα DAVINCI ARTISAN GELATO: Μια γλυκιά απόλαυση για πελάτες και franchisees

DAVINCI ARTISAN GELATO: Μια γλυκιά απόλαυση για πελάτες και franchisees

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το DAVINCI ARTISAN GELATO είναι μια οικονομική και γλυκιά απόλαυση για όλους! Από τον πιο μικρό, μέχρι και τον πιο μεγάλο. Και για άντρες και για γυναίκες αλλά και για αθλητές, διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα καθημερινά την επισκεψιμότητα κάθε σημείου.

Η ευρεία προϊοντική γκάμα δίνει επιλογές για όλα τα γούστα, προσφέροντας υγιεινές διατροφικές απολαύσεις σε πολλαπλά και διαφορετικά μεταξύ τους κοινά.

Οι απολαυστικές ιταλικές συνταγές, ο χώρος που προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία σε κάθε επισκέπτη, το ευρύ προϊοντικό μείγμα με τις ποικίλες και διαφορετικές μεταξύ τους προτάσεις (gelato, γλυκά, σοκολάτες, ροφήματα) και τα υψηλά περιθώρια κέρδους, συναποτελούν τα ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα ενός πρωτοποριακού και δυναμικού concept υψηλών προδιαγραφών σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο.

Σήμερα η δημοφιλής gelateria με καταστήματα σε Μύκονο, Μοναστηράκι, Πλάκα, Κηφισιά, Varkiza Resort, Ρόδο, Ηράκλειο Κρήτης και Κύπρο συνεχίζει να επεκτείνεται μεταφέροντας τη μαγευτική εμπειρία gelato σε Ελλάδα και… εξωτερικό.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ