Αρχική Νέα Davinci Artisan Gelato: Γλυκιά απόλαυση για όλες τις εποχές

Davinci Artisan Gelato: Γλυκιά απόλαυση για όλες τις εποχές

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ποιός είναι ο λόγος που το κοινό ξεχώρισε την πρωτοποριακή gelateria Davinci ;  Φρέσκες πρώτες ύλες, απολαυστικοί συνδυασμοί και  ποιότητα είναι οι λέξεις κλειδιά που κάνουν τη διαφορά σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο.

Η Davinci Artisan Gelato, απευθυνόμενη σε ένα ευρύ κοινό, προσφέρει μοναδικά χειροποίητα gelato σε ένα ευρύ προϊοντικό μείγμα, από τις κλασσικές και αγαπημένες γεύσεις μέχρι τους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς όπως ρικότα με μιλφέιγ σύκου, mojito και πάβλοβα.

Με μια νέα προσέγγιση στον χώρο του gelato, το concept  της Davinci Artisan Gelato, ιδανικά προσαρμοσμένο και για τουριστικές αγορές, ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους και  ταυτόχρονα αποτελεί μια ελκυστική πρόταση για τον επιχειρηματία  που θέλει να ξεχωρίσει.

Ο franchisee έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει ένα ισχυρό brand name και να εισέρθει σε μια ανταγωνιστική αγορά με ισχυρά εφόδια. Εξαιρετικό ποσοστό κέρδους, χαμηλά λειτουργικά, πολλαπλά κέντρα κέρδους, χαμηλά αποθέματα και υψηλές αποδόσεις δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επιχειρηματική κίνηση.

Για να αποκτήσεις το δικό σου Davinci Artisan Gelato κάνε κλικ ΕΔΩ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ