Αρχική Νέα CUP&GO: εντυπωσιακά food trucks που «παρκάρουν» παντού!

CUP&GO: εντυπωσιακά food trucks που «παρκάρουν» παντού!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το CUP&GO μας συστήνει την πρώτη αλυσίδα κινητών καταστημάτων στην Ελλάδα στην αγορά της εστίασης! Για πρώτη φορά, ένα εντυπωσιακό, υπερπολυτελές, κιτρινόμαυρο λεωφορείο μετατρέπεται σε καντίνα και γίνεται ο ιδανικός προορισμός για έναν γρήγορο καφέ, ένα λαχταριστό σνακ, ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και ξανά πάλι… πίσω στο πόστο μας, πιο πλήρεις από ποτέ!

cup-and-go-franchise-estiasi

Στο CUP&GO θα βρείτε ιταλικό καφέ Bianco, ολόφρεσκους χυμούς, δροσερές σαλάτες, λαχταριστή πίτσα, σάντουιτς, φρεσκοψημένες κρέπες και θεϊκά βαφλάκια σε απίθανες γεύσεις! Το CUP&GO είναι όμως υπερήφανο και για την μπύρα του! Εδώ, ο πελάτης απολαμβάνει την ξακουστή Johnnie’s Beer! Ποιοτική, θρεπτική, αφιλτράριστη μπύρα που προέρχεται από παραγωγούς της Δράμας και η βυνοποίησή της γίνεται στη Ζυθοποιία της Μακεδονίας, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό κριθάρι.

cup&go-franchise-johnnies-beer

Μπαίνοντας στην οικογένεια του CUP&GO, o συνεργάτης νιώθει ασφαλής κάτω από την ομπρέλα ενός δυναμικού δικτύου που τον συμβουλεύει, τον καθοδηγεί και τον εξοπλίζει με όλα τα απαραίτητα εφόδια. Εργαλεία που χρειάζεται για να ανοίξει την επιχείρησή του αλλά και να εξασφαλίσει τη μακροχρόνια κερδοφορία της. Η ομάδα του CUP&GO είναι συνεχώς δίπλα του για να επιβλέπει τον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του καταστήματος σύμφωνα με τα πρότυπα που έχει το concept, ώστε πολύ σύντομα να βρεθεί με το κλειδί στο χέρι.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του CUP&GO, εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ