Αρχική Νέα Cultivos Coffee: H νέα φιλοσοφία γύρω από τον καλό καφέ
Cultivos Coffee: H νέα φιλοσοφία γύρω από τον καλό καφέ

Cultivos Coffee: H νέα φιλοσοφία γύρω από τον καλό καφέ

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Cultivos Coffee εκπροσωπεί μια νέα κουλτούρα και φιλοσοφία γύρω από τον καφέ. Είναι εμπνευσμένο από την taf και από τα ταξίδια του κύριου Γιάννη Ταλούμη στις φάρμες παραγωγής καφέ.

Η επαφή με τις καλλιέργειες έδωσε το έναυσμα για τη δημιουργία ενός concept όπου θα μπορεί το ευρύ κοινό να έχει πρόσβαση σε προϊόντα καλλιέργειας που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και ιχνηλασιμότητα, με σεβασμό στο περιβάλλον, εφαρμόζοντας βιώσιμες πρακτικές.

cultivos-coffee-franchise

Η taf, έχοντας ως εφόδια την μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στον καφέ ανώτερης ποιότητας, τη δεξιοτεχνία στο roasting και την εκπαίδευση που παρέχει με την ομάδα των βραβευμένων barista, ανέπτυξε το concept Cultivos Coffee για την ελληνική αγορά. Η αρχή έγινε το 2017 και έκτοτε τα Cultivos Coffee μετρούν περισσότερα από 25 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ο στόχος του concept Cultivos Coffee είναι να μυήσει το ευρύ κοινό σε καφέδες ξεχωριστής και υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, μέσω καταστημάτων σε περιοχές της Αττικής αλλά και σε επαρχιακές πόλεις των οποίων η επιτυχία βασίζεται στην κορυφαία τεχνογνωσία της taf και στις υποδομές της.cultivos-coffee-barista-cafe

Ποιος είναι ο ιδανικός franchisee για ένα κατάστημα Cultivos Coffee

Οι βασικές προδιαγραφές, τις οποίες θα πρέπει να πληροί ο υποψήφιος συνεργάτης franchisee για να ενταχθεί στο δίκτυο Cultivos Coffee είναι οι εξής:

  • Να είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός με ευχέρεια λόγου και παράλληλα να έχει την ικανότητα αναγνώρισης και τήρησης των ορίων.
  • Να ταυτίζονται οι προσωπικές του επιδιώξεις και φιλοδοξίες με το όραμα, την πολιτική και τις αξίες του δικτύου.
  • Να είναι φιλόδοξος και να επιθυμεί να εργαστεί ο ίδιος μέσα στο κατάστημα.
  • Δεν είναι απαραίτητη η προηγούμενη ενασχόληση με τον καφέ ή με κατάστημα στο χώρο της εστίασης. Σε κάθε περίπτωση ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να δείξει ενδιαφέρον για το βασικό προϊόν που είναι ο καφές.
  • Ιδανικά να έχει υψηλή επιχειρηματική διαίσθηση και διοικητικές ικανότητες.
  • Ιδανικός υποψήφιος μπορεί να είναι barista με επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


CULTIVOS COFFEE

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ