Αρχική Νέα CORAL-ΠΡΑΤΗΡΙΑ SHELL: 90 χρόνια στην Ελλάδα

CORAL-ΠΡΑΤΗΡΙΑ SHELL: 90 χρόνια στην Ελλάδα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η CORAL, η Νο 1 εταιρεία σε μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα, αποτελεί διάδοχο της Shell Hellas με παρουσία 90 χρόνων στη χώρα. Πέρα από τα καύσιμα υψηλής ποιότητας, προσφέρει στον καταναλωτή μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.

Για αυτό, αναζητά συνεχώς τρόπους να γίνεται καλύτερη. Η εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί δέσμευση για την αλυσίδα και αναζητά συνεχώς φιλόδοξους επιχειρηματίες να αναλάβουν τη διαχείριση πρατηρίων από το συνεχώς αναπτυσσόμενο  ιδιολειτουργούμενο δίκτυο της. Στην CORAL, ο συνεργάτης είναι ο διαχειριστής και ο εργοδότης του προσωπικού της επιχείρησής του.
Ο επιχειρηματίας-διαχειριστής πρατηρίου με σήμα Shell συμβάλει με τις ικανότητες και την δέσμευσή του για τη μεγιστοποίηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας του πρατηρίου, και η CORAL παρέχει το πρατήριο και όλο τον εξοπλισμό του, την τεχνογνωσία, την εκπαίδευση, τις προωθητικές ενέργειες, διαφημιστικό και υποστηρικτικό υλικό κλπ.

Η CORAL ανήκει στον όμιλο MOTOR OIL HELLAS και διαχειρίζεται 700 πρατήρια (με τα 266 να είναι εταιρικά-ιδιολειτουργούμενα) υγρών καυσίμων με το σήμα της Shell.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ