Αρχική Νέα Coffee Tree: το hot spot που αποθεώνει τον καφέ!

Coffee Tree: το hot spot που αποθεώνει τον καφέ!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Μας συστήθηκε το 2012 στο Ηράκλειο Κρήτης και έχει μετατραπεί στο καθημερινό πέρασμα των ντόπιων και των επισκεπτών για ποιοτικό καφέ, ροφήματα, αχνιστά φουρνιστά και σάντουιτς, όλα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το ολοκληρωμένο product mix συμπληρώνεται με πίτες, γλυκίσματα και smoothies για όλα τα γούστα, «ξετρελαίνοντας» μικρούς και μεγάλους.

Στο Coffee Tree, πέρα από την ποιότητα των προϊόντων, δίνεται εξίσου έμφαση και στην εξυπηρέτηση του κοινού που το επιλέγει καθημερινά είτε για να ξεκινήσει τη μέρα του, είτε για μια νόστιμη στάση στο διάλειμμα από τη δουλειά ή τις σπουδές. To Coffee Tree ξεχωρίζει για το έμπειρο και φιλικό προσωπικό που προσφέρει στον πελάτη πάντα το καλύτερο, αποκτώντας μια έντιμη σχέση ποιότητας-τιμής.

Το επιχειρηματικό μοντέλο του Coffee Tree χαρακτηρίζεται από χαμηλά κόστη και ενδείκνυται για κομβικά σημεία πόλεων και περασμάτων με συνεχόμενη κίνηση και εναλλασσόμενα κοινά.

Η ομάδα του franchisor παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και συνεχή στήριξη στον υποψήφιο επενδυτή, ώστε να αποκτήσει το δικό του Coffee Tree και εισέλθει στον δυναμικό κλάδο της καφεστίασης, διαθέτοντας όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για την αποτελεσματική παρασκευή γευστικού καφέ άριστης ποιότητας.

Μάθε περισσότερα για το concept με τις “γερές ρίζες” εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ