Αρχική Νέα Coffee Tree street bar με λαχταριστές γεύσεις και δυνατά αρώματα

Coffee Tree street bar με λαχταριστές γεύσεις και δυνατά αρώματα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ξεκίνησε δυνατά από το Ηράκλειο Κρήτης και ετοιμάζεται να υποδεχθεί νέους συνεργάτες σε Ελλάδα και Κύπρο. Το Coffee Tree ξεχώρισε από την πρώτη στογμή για τις εξαιρετικές ποικιλίες καφέ, τους χυμούς, τα ροφήματα, τα smoothies, τις γρανίτες, τα πεντανόστιμα σάντουιτς, τα αχνιστά φουρνιστά και φυσικά… το δημοφιλές burger.

Από τον πρωινό καφέ μέχρι το μεσημεριανό γεύμα οι άνθρωποι της Coffee Tree προσφέρουν στον επισκέπτη μια δυνατή εμπειρία γεύσης, σε ένα περιβάλλον μοντέρνο και νεανικό με φιλική εξυπηρέτηση.

Καθημερινός προορισμός για εργαζόμενους, φοιτητές, διερχόμενους ή και παρέες που θέλουν να χαλαρώσουν στον όμορφο και ζεστό χώρο τους τα Coffee Tree επιτυγχάνουν αξιοσημείωτη κερδοφορία που όσο περνά η μέρα αυξάνεται.

Χτίζοντας καθημερινά τη δική τους μοναδική ταυτότητα τα Coffee Tree ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της αγοράς που επιβραβεύει την ποιότητα, τη δίκαιη τιμή, τη φιλική εξυπηρέτηση…

Τα Coffee Tree δημιουργούν ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται μεταξύ άλλων από άρτια οργάνωση, σαφή σχεδιασμό και διαρκή εξέλιξη. Ένα περιβάλλον που ευνοεί τις συνεργασίες μια και ο συνεργάτης – franchisee θα λειτουργήσει σε ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης και αμοιβαίας αποδοτικότητας.

Γιατί να επενδύσω στα COFFEE TREE;

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ