Αρχική Νέα Coffee Island: Όχι μόνο μία αλυσίδα καφέ αλλά μία αλυσίδα υπερηφάνειας!

Coffee Island: Όχι μόνο μία αλυσίδα καφέ αλλά μία αλυσίδα υπερηφάνειας!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το 2020, υπήρξε για την Coffee Island μία χρονιά υπερηφάνειας! Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες, με επιμονή και ευελιξία κατάφερε να συνεχίσει να αναπτύσσεται, να καινοτομεί και να βρίσκει τρόπους να προσαρμόζεται για να είναι με συνέπεια και φροντίδα δίπλα στον καταναλωτή και τον συνεργάτη-franchisee της.

coffee island franchise kafes

Τον τελευταίο χρόνο και παρά τη δριμύτατη υγειονομική κρίση η οποία συρρίκνωσε σημαντικά την αγορά καφεστίασης, η αλυσίδα franchise Coffee Island, κινήθηκε με ταχύτητα και ευελιξία. Eμμένοντας πιστά στη στρατηγική της, πέτυχε, μεταξύ άλλων, το άνοιγμα 24 νέων Καφεκοπτείων, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των καταστημάτων του δικτύου στα 457 σημεία. Παράλληλα, διατηρώντας την ψυχραιμία, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία που την χαρακτηρίζει, η ομάδα της Νο1 αλυσίδας καφεστίασης από την Πάτρα, αφουγκράστηκε τις ανάγκες της αγοράς και έδρασε άμεσα δημιουργώντας νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Την ίδια στιγμή, δυο, ακόμα, νέα καταστήματα αναμένεται να ανοίξουν τις πόρτες τους εκτός ελληνικών συνόρων, σε Ελβετία & Ρουμανία.

coffee little island franchise

Το 2021, μια χρονιά που αναμένεται να είναι εξίσου απαιτητική για τον κλάδο, βασική προτεραιότητα της Coffee Island, παραμένει, όχι απλά η ποσοτική αλλά κυρίως, η ποιοτική ανάπτυξη του Δικτύου της με ακόμα μεγαλύτερη γεωγραφική διασπορά, τόσο μέσω των κλασικού τύπου καταστημάτων της, όσο και μέσω του νέου μοντέλου Little Coffee Island.

Πρόκειται για ένα ευέλικτο μοντέλο καταστημάτων που μπορεί να φιλοξενηθεί σε μικρούς χώρους ή να πάρει τη μορφή του ως shop-in-shop, καντίνα ή pop-up store. Η στόχευση του Little Coffee Island είναι πολύ συγκεκριμένη και βρίσκει εφαρμογή με αυστηρά και συγκεκριμένα κριτήρια σε κλειστές αγορές (π.χ. υπεραγορές, αεροδρόμια, νοσοκομεία, σταθμούς τρένων, malls κ.ά.), σε αστικά κέντρα με χαμηλά πληθυσμιακά μεγέθη, σε περιοχές με έντονα τα εποχιακά και τουριστικά χαρακτηριστικά, καθώς και σε περιφερειακές περιοχές μεγάλων αστικών κέντρων.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise της Coffee Island, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ