Αρχική Νέα Coffee Berry: Συνεχίζει τη δυναμική ανάπτυξη με νέο κατάστημα στην Άνοιξη

Coffee Berry: Συνεχίζει τη δυναμική ανάπτυξη με νέο κατάστημα στην Άνοιξη

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Συνεχίζει το Coffee Berry την αναπτυξιακή του πορεία, με το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος στην Άνοιξη (Λεωφ. Μαραθώνος 86). Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να απολαμβάνουν καθημερινά τα γευστικά προϊόντα της επιχείρησης.

Ειδικότερα, το Coffee Berry προσφέρει speciality coffee με ποικιλίες από Κένυα, Αιθιοπία, Κόστα Ρίκα, Παναμά και άλλες χώρες προέλευσης. Παράλληλα στο προϊοντικό μείγμα περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, βιολογικά προϊόντα, προϊόντα sugar free και hyper foods, σοκολάτες, επιλεγμένες ποικιλίες τσαγιού και snacks.

Με πάνω από 180 καταστήματα σε Ελλάδα σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο, το Coffee Berry παρουσιάζει μια από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στην κατηγορία Coffee & Snack. Το γεγονός αυτό φανερώνεται από την εντυπωσιακή ανάπτυξη του δικτύου τα τελευταία χρόνια, σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά.

Στο Coffee Berry απονεμήθηκε το βραβείο GOLD WINNER COFFEE & SNACK FRANCHISE, στα The Franchise Success Awards 2022, για τις καλές πρακτικές στο franchising στον κλάδο της καφεστίασης καθώς και στην επιχειρηματική κοινότητα συνολικά.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE BERRY

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ