Αρχική Νέα Coffee Berry franchise στην αγορά των street cafe

Coffee Berry franchise στην αγορά των street cafe

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Coffee Berry εκτός από απόλαυση είναι και μια εξαιρετική επένδυση στον χώρο του street café που αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παγκόσμια τάση του third wave coffee movement στην Ελλάδα.

Στο πλευρό κάθε συνεργάτη η έμπειρη ομάδα της αλυσίδας που δραστηριοποιείται στην καφεστίαση πάνω από 13 χρόνια, μεταλαμπαδεύει την τεχνογνωσία της και προσφέρει μια επιχειρηματική πρόταση που στηρίζεται στην απόλυτη εξειδίκευση.
Μια ελεγχόμενη και χαμηλού μέσου κόστους επένδυση με μικρές απαιτήσειςσε προσωπικό και λειτουργικά έξοδα και ευέλικτη τιμολογιακή αρχιτεκτονική που αυξάνει σημαντικά την πιστότητα των πελατών αλλά και την αποδοτικότητα της.

Άλλωστε, όπως αποκαλύπτει στη συνέντευξή του ο κ. Χ. Γρυπάρης , Δ/νων Σύμβουλος των Coffee Berry: “Βασικά σημεία, τα οποία έχουμε εντάξει στη δική μας στρατηγική ανάπτυξης με γνώμονα πάντα και την κερδοφορία των συνεργατών μας είναι οι καινοτόμες ιδέες marketing , η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη , η μοναδική καταναλωτική εμπειρία που προσφέρουμε μέσα σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, τα ολόφρεσκα προϊόντα με γευστικές και υγιεινές προτάσεις και η σταθερή και ανώτερη ποιότητα των προϊόντων μας που χαρακτηρίζουν κάθε κατάστημα Coffee Berry. Έτσι, κατορθώσαμε και παρέχουμε μια ανεπανάληπτη αγοραστική εμπειρία στον καταναλωτή και μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη επιχειρηματική πρόταση στους συνεργάτες μας”.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ