Αρχική Νέα Coffee Berry: Επιτυχία με «όπλο» τον ανώτερο καφέ

Coffee Berry: Επιτυχία με «όπλο» τον ανώτερο καφέ

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο καφές σήμερα είναι κάτι παραπάνω από ένα αγαπημένο ρόφημα. Είναι ένα πολιτιστικό φαινόμενο που έχει κατακτήσει τον κόσμο! Και η Coffee Berry , με πάθος για το φαινόμενο αυτό, φροντίζει να προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία καφέ στην πόλη, ξεχωρίζοντας έτσι στην αγορά.

Περήφανος εκπρόσωπος του «τρίτου κύματος καφέ», το επιτυχημένο street cafe concept με δυναμική παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο, σερβίρει καθημερινά εκατοντάδες ικανοποιημένους καταναλωτές χάρη στην τεχνογνωσία και το πάθος που το διακρίνει.

Στα καταστήματα του δικτύου πρωταγωνιστεί ο speciality coffee. Παρασκευασμένος με απαιτητικές μεθόδους παραγωγής επιτυγχάνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα με έντονα αρώματα και ισορροπημένες γεύσεις που γοητεύουν. Το κοινό μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στα 3 μοναδικά blends (Premium, Elegant & Flavor) , σχεδιασμένα αποκλειστικά για την Coffee Berry, και ανάμεσα στους 8 μονοποικιλιακούς καφέδες. Κένυα, Κολομβία, Ονδούρα και άλλες κορυφαίες ποικιλίες φτάνουν στον καταναλωτή φρεσκοκομμένοι και παρασκευασμένοι με τα πιο σύγχρονα μέσα, χαρίζοντας μοναδικές εμπειρίες για κάθε γούστο. Το φανατικό κοινό του δικτύου το επιλέγει για την καθημερινή αγαπημένη συνήθειά του, ξέροντας ότι εδώ θα βρει πάντα τις πιο φρέσκιες τάσεις στην αγορά του καφέ, στην καλύτερη εκδοχή τους.

Παράλληλα, οι πιστοποιημένοι barista της Coffee Berry ετοιμάζουν με τέχνη τον κάθε καφέ, προσφέροντας το πιο ελκυστικό και ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Πιστοί στην σωστή παραγωγική διαδικασία, δίνουν έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια, παρασκευάζοντας έτσι τον Νο1 μονοποικιλιακό καφέ της αγοράς.

Με πάνω από 70 καταστήματα στο δυναμικό της, η Coffee Berry στηρίζει την επιτυχία και την διαφοροποίησή της στην εξειδίκευση και την πείρα και απολαμβάνει την εντυπωσιακή ανάπτυξής της μαζί με τους franchisees που την επιλέγουν.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ