Αρχική Νέα Coffee Berry app!

Coffee Berry app!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Coffee Berry πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά και δίνει την ευκαιρία στο κοινό να παραγγείλει τον καφέ που επιθυμεί, επιλέγοντας και online τον τρόπο παρασκευής του!  Το μόνο που χρειάζεται είναι το download της εφαρμογής για Android & IOS!

Ως ο πρεσβευτής του κινήματος καφέ της σύγχρονης εποχής, το Coffee Berry δημιούργησε την καινοτόμα αυτή εφαρμογή για την ευκολότερη εξυπηρέτηση και μύηση των πελατών του στo 3rd Wave Coffee. Η πρώτη ελληνική εταιρεία καφεστίασης που επενδύει  σε τέτοιου είδους τεχνολογικές πρακτικές και εκπαιδεύει το κοινό στη νέα κουλτούρα που επιτάσσει και αναζητά η αγορά!
Το Coffee Berry επενδύει σταθερά στη διαρκή εξέλιξη, στην έρευνα, στην ανάπτυξη, στην καινοτομία. Οι πιο «φρέσκιες» τάσεις της παγκόσμιας αγοράς καφέ είναι εδώ, στην καλύτερη ελληνική εκδοχή τους, κρατούν σε εγρήγορση το κοινό, ενισχύουν την επισκεψιμότητα και αυξάνουν την πελατειακή βάση, «οπλίζοντας» με ισχυρά εφόδια κάθε νέο συνεργάτη που εντάσσεται στο δίκτυο της. Άλλωστε η έμπειρη ομάδα, η σταθερή αναπτυξιακή δυναμική της αλυσίδας αλλά και η πορεία κάθε Coffee Berry, αποδεικνύουν πως  κάθε κατάστημα σε όποιο σημείο κι αν ανοίγει μετατρέπεται σε σταθερό third wave coffee spot της αγοράς1
 

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ