Αρχική Νέα Cinque Wine Deli Bar: Wine & Pasta Lovers for two

Cinque Wine Deli Bar: Wine & Pasta Lovers for two

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Wine & Pasta Lovers for two από το Cinque είναι ακόμα μια από τις ξεχωριστές food και wine tasting εμπειρίες που προσφέρει, θέλοντας να μυήσει το κοινό στον μοναδικό κόσμο του κρασιού και της ανακάλυψης γύρω από αυτό.

Η Wine & Pasta Lovers εμπειρία του Cinque περιλαμβάνει δύο wine tastings που αποτελούνται  από τρία ποτήρια κόκκινου και λευκού κρασιού των 75ml. Τα κρασιά συνοδεύονται από ένα πλατό με τυριά και έξι επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε είκοσι κρασιά και μόλις βρουν αυτό που ταιριάζει περισσότερο στα γευστικά τους γούστα, η ομάδα του Cinque θα το χρησιμοποιήσει για να φτιάξει την pasta μπροστά στα μάτια τους. Με το πέρας της διαδικασίας, θα απολαύσουν ακόμα ένα ποτήρι κρασί συνοδευτικά με το πιάτο τους.

Όπως και σε κάθε εμπειρία γευσιγνωσίας, έτσι και στην Wine & Pasta Lovers, οι επισκέπτες θα αποκτήσουν ένα φυλλάδιο που περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που δοκιμάζουν, τον τόπο προέλευσης, τους παραγωγούς κ.λπ, ενώ η έμπειρη ομάδα του προσωπικού είναι στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστούν.

Αυτό που επιτυγχάνει καθημερινά το Cinque Wine Deli Bar είναι να οργανώνει μοναδικές και αλησμόνητες εμπειρίες γύρω από το κρασί εκπαιδεύοντας το κοινό στην κουλτούρα και στην ιστορία του κάθε κρασιού. Με απόλυτο σεβασμό και πολλή αγάπη για το εκλεκτό ποτό, έχει δομήσει το μέρος όπου όλοι οι wine lovers έχουν βρει το σπίτι τους.

Οι εμπειρίες γευσιγνωσίας εκτός από το πιο ολοκληρωμένο «σχολείο» σχετικά με το κρασί, αποτελούν και το μεγαλύτερο μέρος της κερδοφορίας της επιχείρησης. Οι άνθρωποι του Cinque συνδυάζουν με τον πιο αποδοτικό τρόπο την διασκέδαση με την εστίαση και την επιχειρηματικότητα. Κάνουν αυτό που αγαπούν και το προσφέρουν στον κόσμο στην πιο εξελιγμένη μορφή του. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η επιτυχία του είναι μονόδρομος και το κοινό απ’ όλο τον κόσμο το έχει φέρει στην κορυφή του TripAdvisor ανάμεσα σε 2357 επιχειρήσεις στην Αθήνα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CINQUE WINE DELI BAR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ