Αρχική Νέα Cinque Wine Deli Bar: Το απόλυτο ταξίδι στο καλό ελληνικό κρασί
Cinque Wine Deli Bar: Το απόλυτο ταξίδι στο καλό ελληνικό κρασί

Cinque Wine Deli Bar: Το απόλυτο ταξίδι στο καλό ελληνικό κρασί

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To Cinque Wine Deli Bar αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για ένα μαγευτικό ταξίδι στο καλό ελληνικό κρασί. Εκλεκτά κρασιά από παραγωγούς που εντοπίζονται σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας έρχονται για να συνοδέψουν την ημέρα των πελατών με τον πιο γευστικό τρόπο.

To Cinque Wine Deli Bar απευθύνεται σε ένα πιστό κοινό που συνεχώς ανανεώνεται: σε όσους θέλουν να ανακαλύψουν το καλό κρασί, σε αυτούς θέλουν να πραγματοποιήσουν την έξοδό τους, αλλά και στους τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας για διακοπές.

Οι πελάτες θα βρουν σε αυτό περισσότερες από 30 επιλογές για wine tastings, ένα χαρακτηριστικό που συμβάλλει στη μοναδικότητα και στην κερδοφορία του.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο concept στο οποίο οι wine lovers μπορούν να μάθουν τα πάντα για την προέλευση του κρασιού το οποίο δοκιμάζουν με βιωματικές εμπειρίες, όπως χάρτες και βίντεο που δείχνουν τον τόπο προέλευσής τους, τη χρήση της εικονικής πραγματικότητας, βλέπουν τα χώματα από τα αμπέλια και απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία που δεν μπορούν να ζήσουν αλλού.

cinque-wine-deli-bar

Ένα μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο

Το Cinque Wine Deli Bar διαθέτει ένα καινοτόμο του μοντέλο και αναδείχθηκε για έβδομη χρονιά στην κορυφή του Tripadvisor.

  • Είναι το πρώτο και πιο ολοκληρωμένο experience wine bar στην κατηγορία της εστίασης.
  • Ανταποκρίνεται στην ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή για διαφοροποιημένη και ποιοτική αποφόρτηση της δύσκολης καθημερινότητας.
  • Είναι ένα concept που συνεχώς εξελίσσεται διατηρώντας πάντα τη διαχρονικότητά του.
  • Αποτελεί σημείο αναφοράς για το τουριστικό και τοπικό κοινό, χτίζοντας ένα πιστό πελατολόγιο.
  • Έχει σχεδιαστεί ένα ευέλικτο και κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο.
  • Περιλαμβάνει πολλαπλές πηγές εσόδων και τις πολλαπλές χρήσεις για διαφορετικά κοινά.

Παράλληλα, χρειάζονται μόνο λίγοι μήνες προετοιμασίας για να ανοίξουν οι πόρτες του δικού σου Cinque. Η υποστήριξη της ομάδας της εταιρείας περιλαμβάνει το κομμάτι της εκπαίδευσης, την καθοδήγηση στην εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας, την επίβλεψη στον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του νέου καταστήματος, τη συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία και διαχείριση, απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας που προ-τυποποιούν όλες τις διαδικασίες λειτουργίας και την υποστήριξη στο κομμάτι της προβολής της νέας επιχείρησης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


CINQUE WINE DELI BAR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ