Αρχική Νέα Cinque Wine Deli Bar: Ολοκληρωμένη εμπειρία γαστρονομικής κουλτούρας και οινικού πολιτισμού
Cinque Wine Deli Bar: Ολοκληρωμένη εμπειρία γαστρονομικής κουλτούρας και οινικού πολιτισμού

Cinque Wine Deli Bar: Ολοκληρωμένη εμπειρία γαστρονομικής κουλτούρας και οινικού πολιτισμού

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με πρωτότυπα concept που εκτείνονται σε μια ευρεία γκάμα επιλογών, το Cinque Wine Deli Bar βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των ξένων επισκεπτών, καθώς προσφέρει στους λάτρεις του κρασιού και της γεύσης μια ολοκληρωμένη εμπειρία γαστρονομικής κουλτούρας και οινικού πολιτισμού.

Σημείο αναφοράς για τους κυνηγούς της γευστικής περιπέτειας δεν είναι ένα απλό wine bar. Αναδεικνύεται σε πρεσβευτή της ελληνικής παραγωγής όχι μόνο στο κρασί, αλλά και το λάδι, το τυρί και τα deli εγχώρια προϊόντα, μέσω των ξεχωριστών θεματικών concept που προσφέρει.

Χαρτογραφεί τα μοναδικά χρώματα της παλέτας της ελληνικής γης είτε αυτά αφορούν τους αμπελώνες της, είτε τα οινοποιεία της είτε τα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης ή Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης προϊόντα της χώρας, με ιδιαίτερα γευστικά ταξίδια.

Tο Cinque Wine Deli Bar προσφέρει εμπειρίες οινογνωσίας και γευσιγνωσίας, διαφορετικά «μαθήματα» ελληνικής γαστρονομίας, διαθέτει καλάθια με λιχουδιές που μπορούν να αγοράσουν ή να παραγγείλουν οι επισκέπτες του, σουβενίρ γεύσης, αλλά και «μυστικές» δοκιμές κρασιού.

Η αίσθηση πολυτέλειας και απόλαυσης κυριαρχεί, με τη γεύση να αποτελεί βίωμα και πολιτιστικό αγαθό, στηρίζοντας η εταιρεία και αναδεικνύοντας τα προϊόντα από ντόπιους μικρούς παραγωγούς.

Το Cinque Wine Deli Bar αποτελεί ένα  δοκιμασμένο project με εμπειρία δεκαετίας, το οποίο απευθύνεται σε ένα πιστό κοινό το οποίο διαρκώς ανανεώνεται, φέρνοντάς το τα τελευταία έξι χρόνια στις πρώτες θέσεις στο Tripadvisor, ανάμεσα σε χιλιάδες εστιατόρια.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο στον χώρο του franchising, που συνδυάζει μοναδικά κερδοφορία και ποιότητα ζωής, μιας και ο τρόπος λειτουργίας κρατάει σε ισορροπία την επαγγελματική και προσωπική ζωή του franchisee.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


CINQUE WINE DELI BAR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ