Αρχική Νέα Cinque Wine Deli Bar: H πιο δημιουργική κοινότητα γύρω από το κρασί!

Cinque Wine Deli Bar: H πιο δημιουργική κοινότητα γύρω από το κρασί!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Θέλεις να γίνεις μέρος της πιο ξεχωριστής wine lover κοινότητας, μετατρέποντας τη μαγεία του κρασιού σε μια μοναδική και lifetime value επιχείρηση; Τότε Το Cinque Wine Deli Bar έχει την κατάλληλη επιχειρηματική πρόταση για εσένα!

Δεν πρόκειται για ακόμα ένα wine bar στον χώρο της εστίασης. Πρόκειται για το Nο.1 κατάστημα εστίασης στην Αθήνα, που αποτελεί τον πιο αγαπητό προορισμό για ντόπιους αλλά και για επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο. Από το 2015 που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό της Αθήνας, εγκαινίασε μια νέα κατηγορία στον χώρο. Ξανασύστησε στον κοινό το ελληνικό εμφιαλωμένο κρασί μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προσεκτικά επιλεγμένων κρασιών από εκλεκτούς ελληνικούς αμπελώνες.

Μια επίσκεψη αρκεί για να βρεις πάνω από σαράντα ετικέτες προσεκτικά επιλεγμένων κρασιών, μεγάλη ποικιλία από τυριά, αλλαντικά και χειροποίητα chutney και φυσικά να ζήσεις αξέχαστες wine tasting εμπειρίες που σε ταξιδεύουν πνευματικά στον χώρο του κρασιού.

Εμπειρίες γευσιγνωσίας που εξασφαλίζουν την κερδοφορία

Τα wine tastings που διοργανώνει το Cinque Wine Deli Bar, συνιστούν αναπόσπαστο μέρος όχι μόνο της ταυτότητας και της μοναδικότητάς του αλλά και της κερδοφορίας του. Οι Cinque lovers μπορούν να «κλείσουν» τις εμπειρίες γευσιγνωσίας, οι οποίες κυμαίνονται ανάλογα με τις ανάγκες του. Εκεί λοιπόν, έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στην κουλτούρα του εκλεκτού ποτού. Μαθαίνουν τον τόπο προέλευσης των κρασιών, απολαμβάνουν τα χρώματα, τα αρώματα και τις γεύσεις που γεμίζουν το στόμα, βλέπουν το χώμα από το αμπέλι, γίνονται μέρος της διαδικασίας και βιώνουν εμπειρίες που δεν θα μπορούσαν να ζήσουν πουθενά αλλού.

Το Cinque Wine Deli Bar, είναι ένα concept που εστιάζει στην αγάπη για το καλό κρασί και στην μύηση του κοινού σε αυτό. Ξεχωρίζει για τις καινοτόμες ιδέες και τις δραστηριότητες που διοργανώνει, οι οποίες εξασφαλίζουν πολλαπλές πηγές εσόδων και φυσικά το μεγαλύτερο μέρος της κερδοφορίας της επιχείρησης. Η πρόταση franchise του Cinque παρέχει στον νέο συνεργάτη franchisee μια σειρά πολλαπλών ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων με ένα concept που πρωταγωνιστεί στην εστίαση και στην ψυχαγωγία και παράλληλα τον εντάσσει στην πιο μεγάλη wine lovers’ κοινότητα!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CINQUE WINE DELI BAR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ