Αρχική Νέα Cinque Wine Deli Bar: Η γευσιγνωσία «ντυμένη» με την πιο κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση!

Cinque Wine Deli Bar: Η γευσιγνωσία «ντυμένη» με την πιο κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Cinque Wine Deli Bar είναι το concept που εισάγει τα wine bar και τη γευσιγνωσία στον χώρο του franchising, υιοθετώντας ένα πρωτότυπο και κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο.

Με κεντρικό πυλώνα την ανάδειξη των ελληνικών εμφιαλωμένων κρασιών από Έλληνες παραγωγούς και αμπελώνες, το Cinque Wine Deli Bar προσφέρει καθημερινά μια ξεχωριστή εμπειρία στους επισκέπτες του απ’ όλο τον κόσμο.

Ο λόγος είναι απλός. Είναι το πρώτο wine bar στην Ελλάδα το concept του οποίου έχει δομηθεί με προσοχή, πολλή αγάπη και έρευνα οργανώνοντας ξεχωριστές ψυχαγωγικές εμπειρίες γύρω από το εκλεκτό ποτό. Οι άνθρωποι του Cinque Wine Deli Bar είναι εκεί για να μυήσουν τον κόσμο στην κουλτούρα του κρασιού με έναν βιωματικό και διαδραστικό τρόπο, κάνοντας την κάθε στιγμή να μένει για πάντα χαραγμένη στις καρδιές των ανθρώπων.

Το σύστημα franchise Cinque Wine Deli Bar δίνει από την πρώτη κιόλας στιγμή τη δυνατότητα στον νέο συνεργάτη franchisee να εντάξει στην επιχείρησή του τις δραστηριότητες γευσιγνωσίας και να προσφέρει στον κόσμο τις ίδιες ανεπανάληπτες εμπειρίες. Η ομάδα του Cinque έχει φροντίσει να φτιάξει ένα οργανωμένο ετήσιο calendar το οποίο περιλαμβάνει όλες τις δράσεις και τις εξορμήσεις που διοργανώνει η επιχείρηση και παράλληλα δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια στον συνεργάτη και στην ομάδα του προκειμένου να προβεί στην ομαλή ένταξη των εμπειριών γευσιγνωσίας στην επιχείρησή του και να κάνει το δικό του Cinque ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αγαπημένα wine bars της Ελλάδας.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα wine tastings που προσφέρει το Cinque αποτελούν και τη μεγαλύτερη πηγή εσόδων της επιχείρησης. Χάρη στην ποικιλία που διαθέτει αλλά και στη διαρκή εξέλιξη του concept, το Cinque επιτυγχάνει πολλαπλές πηγές εσόδων που προέρχονται στο μεγαλύτερο βαθμό από τα wine tastings μιας και είναι το μοναδικό μέρος όπου επισκέπτες απ ‘ όλο τον κόσμο μπορούν να γευτούν, να μυρίσουν και να αισθανθούν όλο το μεγαλείο του κρασιού και να μυηθούν στην ιστορία και την κουλτούρα του. Ο νέος franchisee το μόνο που έχει να κάνει είναι να έχει όρεξη και πάθος για να γίνει συνοδοιπόρος στο πιο γευστικό και επιτυχημένο ταξίδι στον κόσμο του κρασιού.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CINQUE WINE DELI BAR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ