Αρχική Νέα Cinque Wine Deli Bar: Για έβδομη χρονιά στην κορυφή του Trip Advisor!

Cinque Wine Deli Bar: Για έβδομη χρονιά στην κορυφή του Trip Advisor!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Για έβδομη συνεχή χρονιά, το Cinque Wine Deli Bar, βρίσκεται στην κορυφή του Trip Advisor, της μεγαλύτερης παγκόσμιας ταξιδιωτικής πλατφόρμας, με ακόμα ένα βραβείο. Το Traveler’s Choice Award! Ταξιδευτές ανά τον κόσμο και πιστοί wine lovers δείχνουν εδώ και 7 χρόνια την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους στο  Cinque Wine Deli Bar, στο οποίο βρίσκουν εκλεκτό κρασί Ελλήνων παραγωγών και αμπελώνων, μοναδικά συνοδευτικά που απογειώνουν τη γεύση των κρασιών, αλλά βιώνουν και ανεπανάληπτες εμπειρίες και δραστηριότητες με κεντρικό πρωταγωνιστή, το αγαπημένο ποτό.

Η αγάπη για το καλό κρασί, η ανάγκη να μοιράσουν την γνώση και την λατρεία που έχουν για αυτό και στον υπόλοιπο κόσμο, αλλά και οι αστείρευτη όρεξη για δουλειά και καινοτομία, κάνουν το Cinque Wine Deli Bar, μια επιχειρηματική ιδέα που προσφέρει στον συνεργάτη franchisee πολλά παραπάνω από μια επιτυχημένη επιχείρηση. Με θαυμαστές απ’ όλο τον κόσμο που το επισκέπτονται τακτικά, έχει ένα πιστό πελατολόγιο σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, δημιουργώντας μια τεράστια οικογένεια γύρω από τον πυρήνα του κρασιού. Όπως είχε πει και ο Luiz Alberto, ιδρυτής και CEO του Wine Lover Community «Κανένα άλλο wine bar δεν με έχει κάνει να νιώσω σαν στο σπίτι μου, σαν να είμαι με την οικογένειά μου. Σα να έχω γεννηθεί σε αυτό το μέρος, σα να ανήκω εδώ».

Η εξειδίκευση, η γευσιγνωσία και η εκπαίδευση γύρω από το κρασί, οι εξαιρετικές ψηφιακές ή δια ζώσης εμπειρίες σε αμπελώνες ανά την Ελλάδα, αλλά και μοναδικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες κάθε φορά στην εκάστοτε αγορά, σε συνδυασμό με το πιστό και αγαπητό πελατολόγιο του Cinque, διαμορφώνουν την επιχειρηματική πρόταση του, η οποία έχει στόχο μόνο την κορυφή! Ο συνεργάτης franchisee που αποφασίσει να μπει στην ομάδα του Cinque Wine Deli Bar, εξασφαλίζει διαχρονική κερδοφορία, πολλαπλές πηγές εσόδων και φυσικά την αμέριστη αγάπη και προτίμηση του κοινού! Το μόνο που χρειάζεται είναι όρεξη, αγάπη για το κρασί και τη μάθηση. Όλα τα άλλα τα αναλαμβάνει η ομάδα του Cinque Wine Deli Bar!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CINQUE WINE DELI BAR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ