Το πρώτο τεύχος της εφημερίδας «Cinque News», κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες από το Cinque Wine Deli Bar! Στην πρωτότυπη εφημερίδα, η οποία διανέμεται δωρεάν στα καταστήματα Cinque Wine Deli Bar, οι λάτρεις του καλού κρασιού θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τα τελευταία νέα της αγοράς.
Το πρώτο τεύχος «Cinque News» περιλαμβάνει: τη βράβευση του Cinque Wine Deli Bar με το βραβείο Franchise Business Model Innovation στα Franchise Success Awards 2022, τη νέα εμπειρία για τους pasta lovers μαζί με την ιστορία των ζυμαρικών στην ελληνική γαστρονομία, όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν οι αναγνώστες για το Κτήμα Χατζημιχάλη, την παρουσίαση του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών αλλά και τον εορτασμό της #international_xinomavroday.
Οι εμπνευστές της ιδέας του Cinque, χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία χρόνων, γνωρίζουν πολύ καλά πως να εξελίσσουν το concept που έχουν χτίσει με τόση αγάπη και πως να διατηρούν σε εγρήγορση το πιστό πελατολόγιό τους.
Στην πρωτότυπη εφημερίδα, η οποία διανέμεται δωρεάν στα καταστήματα Cinque Wine Deli Bar, οι λάτρεις του καλού κρασιού θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τα τελευταία νέα της αγοράς.
Το Cinque Wine Deli Bar είναι ένα ξεχωριστό wine bar στην αγορά του. Έχει αγαπηθεί από το κοινό για τη μοναδικότητα της ιδέας που πρεσβεύει και υλοποιεί αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει να επικοινωνεί με το πιστό πελατολόγιό του. Το πάθος για το εκλεκτό κρασί με τα κατάλληλα εδέσματα που το συνοδεύουν και για τη φιλοξενία που παρέχει στον πελάτη, έχουν οδηγήσει το Cinque Wine Deli Bar, να αποτελεί τον πρώτο προορισμό για οποιαδήποτε έξοδο.
Το Cinque Wine Deli Bar παρακολουθώντας ενεργά τις τάσεις της αγοράς ανακαλύπτει νέους και πρωτότυπους τρόπους για να προωθήσει την μοναδική ιδέα του. Η εφημερίδα του Cinque, είναι μέρος μιας στρατηγικής δυναμικής marketing, που ήρθε ως απάντηση στην μεγάλη ανάγκη της αγοράς για πρωτότυπες ιδέες με ποιοτικό και ουσιαστικό περιεχόμενο. Το Cinque Wine Deli Bar αποτελεί μια επιχειρηματική πρόταση, ιδανική για τον επιχειρηματία που αγαπάει το κρασί και τη φιλοσοφία πίσω από αυτό. Το πάθος για το αντικείμενο αλλά και για την εξέλιξη της ιδέας, είναι τα στοιχεία που τον βοηθούν να διατηρήσει μια επιτυχημένη επιχείρηση που θα το αποφέρει πολλαπλά οφέλη.