Αρχική Νέα Cinque: Φιλικό προσωπικό που ολοκληρώνει την εμπειρία του πελάτη!
Cinque: Φιλικό προσωπικό που ολοκληρώνει την εμπειρία του πελάτη!

Cinque: Φιλικό προσωπικό που ολοκληρώνει την εμπειρία του πελάτη!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στα Cinque Wine Bars η φιλοξενία και η εξυπηρέτηση που παρέχει το προσωπικό, παίζουν μείζονα ρόλο στην εμπειρία του πελάτη συνδυαστικά με τα ξεχωριστά wine tastings που προσφέρει. Είναι το μέρος όπου η μαγεία και η κουλτούρα του κρασιού γίνονται εύκολα προσβάσιμα σε όλους, μέσω πρωτοπόρων και διαδραστικών υπηρεσιών που μένουν ανεξίτηλες στις καρδιές των καταναλωτών για πάντα.

Το προσωπικό του Cinque Wine Bar βρίσκεται πάντα δίπλα στον καταναλωτή για να τον καθοδηγήσει και να τον συμβουλεύει με τα μυστικά του κρασιού ώστε να απολαύσουν στο μέγιστο τη διαδικασία και να γευτούν με μεγαλύτερη απόλαυση τις μοναδικές ποικιλίες κρασιών και συνοεδευτικών εδεσμάτων. Τα wine tastings δομούν την ξεχωριστή ταυτότητα του Cinque και παράλληλα συνιστούν στοιχείο έντονης διαφοροποίησης από τον ανταγωνισμό.

Σε όλες τις εμπειρίες γευσιγνωσίας της λίστας, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να μάθουν και να περιηγηθούν στην εκλεκτή ιστορία του εκάστοτε κρασιού, να μυρίσουν το ποτήρι που αναβλύζει αρώματα και συναισθήματα, να πιάσουν το χώμα του αμπελιού, να μυηθούν στον τρόπο καλλιέργειας και παραγωγής του.

Τα wine tastings εκτός από ξεχωριστές στιγμές για τον επισκέπτη του Cinque, αποτελεί και το βασικότερο μέρος της κερδοφορίας της ίδιας της επιχείρησης. Με μια καινοτόμα και πρωτοπόρα ιδέα, η ομάδα του Cinque δημιούργησε τον ναό για όλους τους λάτρεις του κρασιού, γνώστες και μη, με στόχο να συσταθεί μια μεγάλη Cinque κοινότητα από wine lovers απ’ όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Ο νέος συνεργάτης που θα ενταχθεί στο δίκτυο του Cinque Wine Bar επωφελείται από τη δυναμική και έμπειρη ομάδα της εταιρείας και μαθαίνει όλα όσα χρειάζεται για να λειτουργήσει αποτελεσματικά η επιχείρησή του. Ο υποψήφιος franchisee δεν χρειάζεται να είναι sommelier καθώς το νέο κατάστημα Cinque διαθέτει όλα τα οφέλη ενός εξειδικευμένου καταστήματος προσαρμοσμένα σε απλή δομή λειτουργίας. Κατά συνέπεια λοιπόν, δεν απαιτείται και μεγάλη ομάδα εξειδικευμένου προσωπικού. Πρόκειται για μια επιχειρηματική πρόταση που εξασφαλίζει υψηλά ποσοστά κερδοφορίας, διαχρονικότητα και ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και επαγγελματικής ζωής.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


CINQUE WINE DELI BAR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ