Αρχική Νέα Χριστούγεννα στο Mon Kooloor με viral δώρα!

Χριστούγεννα στο Mon Kooloor με viral δώρα!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Mon Kooloor, αν και αποτελεί ηγέτη μιας νέας κατηγορίας καταστημάτων συνεχώς βρίσκει τρόπους για να προσελκύσει περισσότερο κοινό αλλά και να ικανοποιήσει το ήδη υπάρχον. Η εταιρεία επενδύει ουσιαστικά στις ενέργειες προώθησης του concept κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Φέτος, τα Χριστούγεννα τα καταστήματα Mon Kooloor μαζί με τον καφέ κάνουν δώρο στον κάθε επισκέπτη και ένα λαχταριστό τσουρεκάκι. Συγχρόνως, έχουν οργανώσει μια σούπερ γιορτινή κλήρωση με έπαθλο ένα ονειρεμένο ταξίδι στην Αράχοβα. Έτσι με έναν καφέ, ο επισκέπτης παίρνει δώρο ένα τσουρέκι και μπαίνει στην κλήρωση για ένα ταξίδι. Όπως είναι λογικό, το κοινό έχει ενθουσιαστεί με αυτή την ενέργεια, την οποία έχει κάνει viral στο Instagram.

monkooloor franchise

Ιδανική πρόταση για franchising

Κάθε στιγμή της ημέρας, τα καταστήματα Mon Kooloor είναι γεμάτα κόσμο. Προσφέροντας τόσο οικεία και απαραίτητα προϊόντα, τα καταστήματα της αλυσίδας  γίνονται πολύ γρήγορα το αγαπημένο στέκι κάθε γειτονιάς. Επιπλέον, το προϊοντικό μείγμα του Mon Kooloor προσφέρει στον franchisee τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει μια ακόμα πηγή κερδοφορίας, πέρα από το sit-in και το take-away, που δεν είναι άλλη από το delivery.

Με value for money προϊόντα η αλυσίδα franchise Mon Kooloor καλύπτει την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου της πόλης για ένα γεύμα γρήγορο, φρέσκο και οικονομικό. Παιδιά, εργαζόμενοι, φοιτητές, οικογένειες, όλοι επιλέγουν το Mon Koοloor για κάθε ώρα της ημέρας.

monkooloor franchise

Εύκολο και γρήγορο άνοιγμα για κάθε νέο Mon Kooloor

Η μεγάλη επιτυχία της πρότασης franchise έγκειται στην απλοποίηση των διαδικασιών ανοίγματος κάθε νέου καταστήματος του δικτύου. Η  εταιρεία σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων THE FRANCHISE CO. έχει μετατρέψει το άνοιγμα κάθε νέου franchise καταστήματος μια fast start-up και easy opening υπόθεση. Ακόμα και χωρίς προηγούμενη εμπειρία στον χώρο της εστίασης, ο νέος συνεργάτης θα αποκτήσει όλα τα απαραίτητα εφόδια στο «ζυμωτήριο» της επιτυχίας, δηλαδή στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας. Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης του νέου καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ