Αρχική Νέα Choco Coffee: Θριάμβευσε με εννιά βραβεία στο Coffee Business Awards

Choco Coffee: Θριάμβευσε με εννιά βραβεία στο Coffee Business Awards

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Αισθητή την παρουσία του στα Coffee Business Awards έκανε για ακόμα μια χρονιά το Choco Coffee. Πιο συγκεκριμένα, η κρητική αλυσίδα απέσπασε συνολικά εννιά βραβεία, κατατάσσοντας τη ανάμεσα στους κορυφαίους του κλάδου της καφεστίασης.

Οι κατηγορίες που διακρίθηκε το Choco Coffee είναι οι εξής: top new coffee chain, top local coffee chain, top innovative coffee chain, top coffee chain client service (χρυσό), top coffee chain design, top coffee chain brand, top coffee chain franchise, top coffee chain in social media (ασημένιο), top coffee chain (χάλκινο).

Το Choco Coffee είναι ένα concept που συνδυάζει αρμονικά τον ελεύθερο χρόνο με την κίνηση στο δρόμο, εστιάζοντας στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Βασικό σημείο διαφοροποίησης αποτελεί  η πλούσια προϊοντική του γκάμα, καθώς στα καταστήματα  προσφέρεται καφές, που είναι γεμάτος γεύση και ιδιαίτερα αρώματα, με χαρμάνι ειδικά φτιαγμένο για το δίκτυο, ενώ κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στις αλμυρές και γλυκές επιλογές. Πιο συγκεκριμένα, σφολιάτες, σάντουιτς, μπέργκερς, τορτίγιες, pancakes, churros, donuts, κρέπες, ακόμα και vegan προϊόντα, μπορούν να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.
choco coffee

Στόχος του Choco Coffee η ικανοποίηση των καθημερινών αναγκών

Ο Κώστας Καλονάκης, συνεργάτης – franchisee του καταστήματος του Ρεθύμνου, μας εξηγεί ότι το Choco Coffee «απευθύνεται στον σύγχρονο καταναλωτή που θέλει να περάσει ορισμένες στιγμές χαλάρωσης, στιγμές με την οικογένειά του ή να κάνει ένα διάλειμμα από τη δουλειά. Απευθύνεται στον καθένα ξεχωριστά, σε όλα τα ηλικιακά target group μιας και ο καθένας μπορεί να επιλέξει ανάλογα με το γούστο του, ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων».

choco-coffee-franchise1

Δυναμική ανάπτυξη με υπερσύγχρονα format

Σήμερα το Choco Coffee βρίσκεται σε τροχιά δυναμικής ανάπτυξης, συνεχίζοντας την υλοποίηση του επενδυτικού πλάνου. Σημειώνεται ότι γρήγορα αναδείχθηκε σε ηγέτη στις τοπικές αγορές του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου, εναρμονιζόμενο πλήρως στις ανάγκες της  κοινωνίας, με τους ανθρώπους της κρητικής αλυσίδας να σχεδιάζουν και την επέκταση στην υπόλοιπη Ελλάδα.

H πρόταση franchise Chοco Coffee αποτελεί ελκυστική επιλογή για τον υποψήφιο franchisee που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της καφεστίασης. Αφορά ένα concept με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης, με το επιχειρηματικό μοντέλο να περιλαμβάνει τέσσερις υπερσύγχρονους τύπους καταστημάτων, έτσι ώστε ο συνεργάτης να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στην περιοχή του.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CHOCO COFFEE

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ