Αρχική Νέα Chillbox: Η ανανέωση έφερε και την επιτυχία!

Chillbox: Η ανανέωση έφερε και την επιτυχία!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το να τολμάς την ανανέωση εν μέσω Πανδημίας ενέχει τα ρίσκα του, αλλά όταν το έχεις μελετήσει σωστά, οδηγείσαι στην επιτυχία. Αυτό ακριβώς έκανε και η chillbox μέσα στο 2021. Τόλμησε να προχωρήσει σε μία στρατηγικής σημασίας ανανέωση του concept και της επικοινωνίας της, καταφέρνοντας να τονώσει την εικόνα της και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης.

chillbox franchise frozen yogurt

Ο νέος σχεδιασμός των καταστημάτων φέρνει στο επίκεντρο την ανανεωμένη γκάμα προϊόντων της, ενισχύοντας την εμπειρία του καταναλωτή. Παράλληλα, ο επανασχεδιασμός του πακέτου franchise, χωρίς royalties και entry fees, με εγγυημένο food cost και με επίκεντρο τη μακροχρόνια ευημερία του franchisee, τo καθιστά από τα πιο ανταγωνιστικά πακέτα franchise στην αγορά.

chillbox larisa franchise

Τη δύσκολη χρονιά που πέρασε η ελληνική εταιρεία παγωμένου γιαουρτιού και παγωτού, κατόρθωσε όχι απλώς να συνεχίσει τη λειτουργία της, αλλά και να αναπτυχθεί περαιτέρω προσθέτοντας 8 νέα καταστήματα στο δυναμικό της, αγγίζοντας έτσι τα 60 καταστήματα (47 στην Ελλάδα και 13 στο εξωτερικό). Και αυτό φαίνεται ότι είναι μόνο η αρχή. Ήδη οι αιτήσεις για νέα καταστήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είναι πολλές και μελετώνται στρατηγικά από τη Διοίκηση της εταιρείας, που θέλει να κάνει προσεκτικά σχεδιασμένες κινήσεις.  

Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε ένας από τους συνεργάτες της chillbox μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ.

Εναλλκτικά, μπορείτε να καλέσετε στο 210 6628464 ή να αποστείλετε e-mail στο .

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ