Αρχική Νέα CHICK IN Καλαϊτζή: Σήμα κατατεθέν η εμπειρία!

CHICK IN Καλαϊτζή: Σήμα κατατεθέν η εμπειρία!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η μακροχρόνια παρουσία, εμπειρία και τεχνογνωσία της CHICK IN Καλαϊτζή στο κοτόπουλο, την καθιστά Νο1 επιλογή για τους λάτρεις του πιο φημισμένου ελληνικού προϊόντος, που ενδιαφέρονται για ποιότητα και γεύση στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τα καταστήματαCHICK IN Καλαϊτζή λειτουργούν είτε ως αμιγώς σημεία πώλησης νωπού κοτόπουλου και επεξεργασμένων-συσκευασμένων προϊόντων, είτε ως μεικτά καταστήματα από τα οποία οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν μια ευρύτατη γκάμα έτοιμων απολαυστικών γευμάτων.

Η επιχειρηματική της πρόταση εξοπλίζει με ισχυρά εφόδια επιτυχίας κάθε νέο επιχειρηματία, καθώς επενδύει συστηματικά στη δημιουργία γραμμών παραγωγής, στη μεταποίηση και στην απόκτηση πιστοποίησης σύμφωνα με πρότυπα υψηλών προδιαγραφών. Έχει δημιουργήσει μια… δική της αγορά που ταιριάζει απόλυτα σε τουριστικούς προορισμούς καθώς και σε κεντρικά σημεία των πόλεων.

Η CHICK IN Καλαϊτζή με 13 καταστήματα συνολικά, εκ των οποίων τα 3 είναι μεικτά εταιρικά, τα 9 νωπά εταιρικά και το 1 franchise νωπό, συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά με όλο και περισσότερα νέα καταστήματα να βρίσκονται προ των πυλών.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ