Αρχική Νέα Chick in Καλαϊτζή: Μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία

Chick in Καλαϊτζή: Μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

«Ένα ισχυρό όνομα, μια έμπειρη ομάδα, μια εταιρεία που εξειδικεύεται στον τομέα της, ένα υπερσύγχρονο και λειτουργικό κατάστημα και βέβαια ποιοτικά, φρέσκα προϊόντα υψηλής ζήτησης. Η Chick in Καλαϊτζή «εξοπλίζει» με ισχυρά εφόδια επιτυχίας την επένδυση κάθε νέου συνεργάτη».

Με αυτά τα λόγια η η κα Ζωή Λιούτα, franchisee της Chick in Καλαϊτζή στα Τρίκαλα περιγράφει στο FRANCHISE SUCCESS-Τ.61 την επιτυχημένη συνεργασία της με την γνωστή αλυσίδας και μοιράζεται μαζί μας την επιχειρηματική της διαδρομή στον χώρο της λιανικής πώλησης τροφίμων.

«Αναζητούσα ένα προσεχτικά μελετημένο concept, σε μια αγορά που δείχνει ανθεκτικότητα στην κρίση. Αυτός ήταν για μένα ο ιδανικός συνδυασμός και τον βρήκα στην αλυσίδα Chick in Καλαϊτζή!»

Με ένα προϊόν που παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής διατροφής κάθε μέρα και κάθε στιγμή, με υψηλή ζήτηση, ρευστότητα και μηδενικό κίνδυνο αποθεματοποίησης , το Chick in Καλαϊτζή προσφέρει αυξημένες εγγυήσεις βιωσιμότητας και κερδοφορίας στους συνεργάτες της και συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της! Σήμερα το δίκτυο αριθμείο συνολικά 15 καταστήματα.

Διαβάστε την πλήρη συνέντευξη της κας Λιούτα ΕΔΩ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ