Αρχική Νέα CHICK IN Καλαϊτζή: Μια ποιοτική συνταγή για franchise!

CHICK IN Καλαϊτζή: Μια ποιοτική συνταγή για franchise!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το πιο εξειδικευμένο franchise concept στο κοτόπουλο αποτελεί τη Νο1 επιλογή για πολλούς νέους επενδυτές, καθώς η καλή ποιότητα, η τεχνογνωσία και τα πάντα φρέσκα και νόστιμα προιόντα της CHICK IN ΚΑΛΑΪΤΖΗ, δημιουργούν όλες τις απαραίτητες προυποθέσεις για μια σίγουρη και ασφαλή επιχειρηματική κίνηση.

Η CHICK IN ΚΑΛΑΪΤΖΗ διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό όχι μόνο για την ποιότητα και την εξειδίκευση που τη χαρακτηρίζει, αλλά και για τις μοναδικές συνταγές που προτείνει, οι οποίες αποτελούν ένα πολύ βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, έναντι των υπολοίπων εταιρειών του κλάδου. Με αυτήν την κίνηση, δίνει νέες ιδέες και ερεθίσματα σε μια αγορά που αναζητά διαρκώς κάτι καινούριο, επεκτείνοντας συνεχώς το φάσμα της πελατείας της.

Οι 2 διαφορετικοί τύποι καταστημάτων, είτε ως αμιγώς σημεία πώλησης νωπού κοτόπουλου και επεξεργασμένων προιόντων, είτε ως μεικτά καταστήματα από τα οποία οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν μια ευρεία γκάμα έτοιμων γευμάτων, προσφέρουν ευελιξία στον υποψήφιο συνεργάτη με πολλαπλές πηγές εσόδων και υψηλά περιθώρια κέρδους.

Με ένα προϊόν, που ανθίσταται στην κρίση και παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής διατροφής, με υψηλή ζήτηση, ρευστότητα και μηδενικό κίνδυνο αποθεματοποίησης, η CHICK IN ΚΑΛΑΪΤΖΗ προσφέρει αυξημένες εγγυήσεις βιωσιμότητας και κερδοφορίας.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ