Αρχική Νέα Cappuccio: Το αγαπημένο spot στις διαδρομές του σύγχρονου καταναλωτή!

Cappuccio: Το αγαπημένο spot στις διαδρομές του σύγχρονου καταναλωτή!

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

To Cappuccio, ένα μοναδικό στο είδος του all day καφέ-μπιστρό στην street coffee & snack κατηγορία, παντρεύει ιταλικά και ελληνικά υλικά προσφέροντας ένα ταξίδι εικόνων, γεύσεων και αρωμάτων.Ο street χαρακτήρας του Cappuccio, το καθιστά ως το αγαπημένο spot στις διαδρομές του σύγχρονου καταναλωτή.

Ο άνθρωπος του σήμερα επιλέγει take away λύσεις, υψηλής ποιότητας και γεμάτες γεύση. Ανάγκες που καλύπτει το Cappuccio δημιουργώντας μια ουσιαστική συναισθηματική σχέση με τον επισκέπτη. Η πρωτότυπη ιδέα του Cappuccio σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό τρόπο οργάνωσης και σχεδιασμού συνθέτουν μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση franchise, με υψηλά περιθώρια κέρδους.

cappuccio store 19

Η νέα hot πρόταση στην καφεστίαση 

Το Cappuccio διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ώστε να αποτελεί μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση. Επιπλέον, το σύστημα franchise έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει όλα τα χρήσιμα εφόδια για την επιτυχία των συνεργατών του:

  • Ολοκληρωμένο concept με ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης τα οποία ανταποκρίνονται στα θέλω του καταναλωτή.
  • Ξεκάθαρη ταυτότητα με οικείες αγαπημένες γεύσεις από την Ιταλία. Γεύσεις που όλοι αγαπούν!
  • Πλούσιο προϊοντικό μείγμα με signature συνταγές που εξασφαλίζει  την υψηλή επανάληψη και επισκεψιμότητα των πελατών και επιπλέον που οδηγεί σε μεγαλύτερη μέση απόδειξη και υψηλότερους τζίρους.
  • Φιλοσοφία που δημιουργεί εύκολα πιστό κοινό, που συνεχώς ανανεώνεται. Γευστικός καφές, πραγματικές λαχταριστές επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας. Αυτό ακριβώς που αποζητά ο καταναλωτής του σήμερα.
  • Πρόταση που εξελίσσεται, έχοντας στο επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του διεκδικώντας μερίδιο σε νέες αγορές.

cappuccio product 6

  • Πρόταση προς τον καταναλωτή που χαρακτηρίζεται από την ελκυστική σχέση τιμής / ποιότητας.
  • Επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο διασφαλίζει διαχρονική κερδοφορία αλλά και δυνατότητα ανάπτυξης μέσω ευέλικτων επιχειρηματικών μοντέλων σύμφωνα με τις ανάγκες της τοπικής αγορές αλλά και το προφίλ του συνεργάτη.
  • Επιχειρηματική πρόταση που υπερβαίνει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η κατηγορία street cafe.
  • Πολλαπλές πηγές εσόδων – πολλαπλές χρήσεις για διαφορετικά κοινά ( take away, sit through, delivery).
  • Υψηλή παραγωγικότητα, συνεχόμενη ροή όλες τις ώρες της ημέρας, ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα.

Μήπως το Cappuccio είναι η ευκαιρία που πάντα έψαχνες; Μπες εδώ

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ