Αρχική Νέα Cappuccio: Νέο και ευέλικτο format, πολλαπλά οφέλη για τους franchisees

Cappuccio: Νέο και ευέλικτο format, πολλαπλά οφέλη για τους franchisees

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το δικό του στίγμα φέρνει το Cappuccio στον κλάδο της καφεστίασης, με το νέο και ευέλικτο τύπο καταστήματος, που δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης σε χώρους από 30 τ.μ. με πολλαπλά οφέλη για το νέο συνεργάτη franchisee.

Με το νέο και ευέλικτο format του Cappuccio, προσφέρεται η δυνατότητα εισόδου στο επιχειρηματικό περιβάλλον με χαμηλότερη επένδυση, αξιοποιώντας την ευρεία γκάμα του προϊοντικού μείγματος του concept, σε σημεία με λιγότερα τετραγωνικά μέτρα. Ταυτόχρονα, ανοίγει κανάλι σε νέες αγορές, διευκολύνοντας τη διαδικασία real estate και μειώνοντας το απαιτούμενο αρχικό κεφάλαιο για τον συνεργάτη, ενώ παρουσιάζεται πιο ελκυστική σχέση επένδυσης – ικανότητας δημιουργίας πωλήσεων. Επιπλέον εξασφαλίζεται η έντονη παρουσία στην ολοένα και αυξανόμενη αγορά των online aggregators, καθώς η επιχείρηση συμπεριλαμβάνεται σε πολλαπλές κατηγορίες με αυξημένη απόδειξη.

cappucio

«Cappuccio Spot» στο Παγκράτι

Στο πλαίσιο της δυναμικής ανάπτυξης του Cappuccio, εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το νέο format στο κατάστημα του Παγκρατίου (Φορμίωνος 79), το οποίο τέθηκε σε λειτουργία τη Δευτέρα (21/11). Αφορά έναν χώρο με street χαρακτήρα, με τους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής να έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσουν τα απλά, εύγεστα και value for money προϊόντα υψηλής ποιότητας που παρέχει.

Πιο συγκεκριμένα, το Cappuccio προσφέρει premium καφέ, με ιταλικό χαρμάνι που κατασκευάζεται αποκλειστικά για την επιχείρηση, χειροποίητες ζύμες, healthy σαλάτες, lunch boxes, γλυκά και επιλογές για πλήρη γεύματα. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με την κατηγορία brunch που είναι σημαντική προσθήκη στις πωλήσεις των καταστημάτων, η επιχείρηση υποστηρίζει πολλές και διαφορετικές ροές καταναλωτών καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Με βάση τα παραπάνω, η πρόταση franchise Cappuccio αποτελεί μια ελκυστική επιλογή για τον συνεργάτη franchisee που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στον κλάδο της καφεστίασης. Αφορά ένα πετυχημένο concept που αξιοποιώντας πολλαπλά format δίνει την δυνατότητα άμεσης επιχειρηματικής δραστηριοποίησης, με κερδοφόρο τρόπο και τις δυνατότητες που δίνει μια ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία της.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CAPPUCCIO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ