Αρχική Νέα Cappuccio: Δίπλα στις ανάγκες του καταναλωτή όλες τις ώρες της ημέρας

Cappuccio: Δίπλα στις ανάγκες του καταναλωτή όλες τις ώρες της ημέρας

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Αποστολή του Cappuccio είναι να καλύψει όσο περισσότερες ανάγκες γίνεται. Ο τρόπος λειτουργίας του Cappuccio, του επιτρέπει να ικανοποιεί τον επισκέπτη όλες τις ώρες της ημέρας καλύπτοντας πολλαπλές ανάγκες του. Το Cappuccio εξυπηρετεί τον περαστικό που θα πάρει το πρωινό καφέ του καθώς και τους εργαζόμενους των γύρω εταιρειών για καφέ και πρωινό. Αποτελεί το καθημερινό διάλλειμα για τον άνθρωπο του σήμερα που δεν έχει πολύ χρόνο και χρειάζεται να φάει κάτι νόστιμο και θρεπτικό στα γρήγορα. Εξυπηρετεί όμως και τον εργαζόμενο που χρειάζεται να δουλέψει από το σπίτι. Και επίσης, το Cappuccio αποτελεί το στέκι των φίλων, των φοιτητών, των συναδέλφων που θέλουν να χαλαρώσουν πίνοντας τον απογευματινό τους καφέ συνοδεία ενός λαχταριστού γλυκού.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι μένει στάσιμο. Οι προτιμήσεις των καταναλωτών αλλάζουν και έτσι αλλάζει και το μενού -πάντα εναρμονισμένο με τα διεθνή trends του κλάδου- αλλά και τις ανάγκες της τοπικής αγοράς. Προσθέτοντας νέες υπηρεσίες και χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες επιτυγχάνει να είναι δίπλα στις ανάγκες του καταναλωτή. Ακριβώς την ίδια στάση τηρεί απέναντι στους συνεργάτες του, διατηρώντας την ιδανική φόρμουλα για την ευημερία του.

cappuccio

Franchising & Cappuccio Cafe

Η εταιρεία έχει θέσει όλες τις απαραίτητες βάσεις για ένα δομημένο και ισχυρό σύστημα franchise. Ο νέος franchisee μπαίνοντας στην οικογένεια του δικτύου, ξεκινά μια συνεργασία που του προσφέρει:

 • Αναγνωρίσιμο brand name με ευρύ πελατολόγιο
 • Απευθύνεται σε ένα πιστό κοινό που συνεχώς ανανεώνεται.
 • Πρόταση που εξελίσσεται έχοντας στο επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του.
 • Πρόταση προς τον καταναλωτή που χαρακτηρίζεται από την ελκυστική σχέση ποιότητας / τιμής
 • Γρήγορο άνοιγμα, εργαλεία grand opening & τοπικού marketing που διασφαλίζουν την γρήγορη διείσδυση και θετική τοπική φήμη.
 • Ασφάλεια και αξιοπιστία, πάντα δίπλα στον συνεργάτη
 • Υποστήριξη από ένα δυνατό δίκτυο
 • Επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο διασφαλίζει διαχρονική κερδοφορία
 • Πολλαπλά format αξιοποιώντας τα χαρακτηριστικά της τοπικής αγοράς
 • Πολλαπλές πηγές εσόδων – πολλαπλές χρήσεις για διαφορετικά κοινά
 • Υψηλή παραγωγικότητα, ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα

ARG 7694

Το Cappuccio διαθέτει ολοκληρωμένο concept με ξεκάθαρη ταυτότητα. Το concept υπερβαίνει την κατηγορία street café εισάγοντας ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης τα οποία ανταποκρίνονται στα θέλω του καταναλωτή και παράλληλα ένα επιχειρηματικό μοντέλο με βάσεις υγιούς κερδοφορίας.

Θες να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες για το Cappuccio; Μπες εδώ

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ