Αρχική Νέα Cappuccio: Βρέθηκαν τα επόμενα σημεία ανάπτυξης

Cappuccio: Βρέθηκαν τα επόμενα σημεία ανάπτυξης

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Cappuccio, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στο Νέο Κόσμο το 2019 έγινε γρήγορα αγαπητό και σημείο συνάντησης. To Cappuccio είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση franchise στο street café, εμπνευσμένη από την ιταλική trattoria.

Το μεγάλο του επίτευγμα είναι ότι ζωντάνεψε μια περιοχή που είχε μεν κοινό, αλλά δεν είχε καταστήματα καφεστίασης κοντά. Με ετήσιο τζίρο σχεδόν 7 φορές την αρχική επένδυση, το Cappuccio είναι μια μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία σήμερα για τον franchisee που ζητά να δει ένα επιτυχημένο παράδειγμα να λειτουργεί στην πράξη.

Ξεκάθαρη πρόταση προς το κοινό

Στην Ηλία Ηλιού, στο ύψος του Νέου Κόσμου, η κίνηση είναι διαρκής και άνθρωποι και οχήματα διασταυρώνονται συνεχώς. Το Cappuccio με τη μοναδική και πλούσια προϊοντική του γκάμα και την ατμόσφαιρά του, είναι το σημείο συνάντησης για διαφορετικές «φυλές» της πόλης.

Στις 6:30 το πρωί που βγαίνουν οι πρώτες ζύμες από το παρασκευαστήριο ένας οδηγός ταξί σταματά να «εφοδιαστεί» για το πρωινό του. Αργότερα, άνθρωποι με καρτελάκια από κοντινή εταιρία παίρνουν τον καφέ τους συνοδεία ενός λαχταριστού σάντουιτς. Τους τραβάει το μοναδικό χαρμάνι που έχει σχεδιάσει η Ipanema για το Cappuccio. Μια κοπέλα με το σκύλο της βγαίνει το μεσημέρι από το Cappuccio κρατώντας δύο μακαρονοσαλάτες και έναν φρέσκο χυμό στον δρόμο για το σπίτι.

Το κοινό όλων των παραπάνω ανθρώπων είναι ότι στο Cappuccio βρίσκουν αυτό που χρειάζονται τη στιγμή που το θέλουν. Το Cappuccio, είναι η ολοκληρωμένη πρόταση στην καφεστίαση, με το πλούσιο προϊοντικό μείγμα που μπορεί να υποστηρίξει πολλές και διαφορετικές ροές πελατών σε διευρυμένες ζώνες μέσα στην ημέρα, πέρα από το πρωινό.

Μια δυνατή πρόταση με επιλεγμένα σημεία υψηλής απόδοσης

Το Cappuccio συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία εκείνα που το καθιστούν τη νο.1 πρόταση στην καφεστίαση σήμερα, ειδικά για τον επενδυτή που ενδιαφέρεται να εξασφαλίσει οχύρωση κερδοφόρων τζίρων μακροχρόνια. To Cappuccio είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση franchise σχεδιασμένη για να λειτουργεί με δύο τρόπους, ως ιδανική στάση διερχόμενου κοινού αλλά και ως συνειδητός προορισμός, για τον οποίο κάποιος θα κάνει παράκαμψη από τη συνηθισμένη διαδρομή του. Ένα ιδανικό μέρος για όσους αγαπούν την ποιότητα και τις μεσογειακές γεύσεις.

Σήμερα, υπάρχει μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία καθώς έχουν βρεθεί τα επόμενα σημεία υψηλής απόδοσης που θα ανοίξουν τα Cappuccio. Μπορείς να γίνεις ένας από τους πρώτους 15 ιδιοκτήτες Cappuccio και γίνεις μέρος της επόμενης μεγάλης ιστορίας επιτυχίας.
Επίσης, μπορείς να αποκτήσεις τη δυνατότητα να επεκταθείς γρήγορα ως multi-unit franchisee και να μεγαλώσεις το περιθώριο κέρδους χαμηλώνοντας ακόμα περισσότερο τα λειτουργικά κόστη.

Επικοινώνησε τώρα και κάνε δικό σου ένα Cappuccio. Φέρε το ιταλικό χρώμα μιας νέο-trattoria στην περιοχή σου!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CAPPUCCIO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ