Αρχική Νέα Cake: μια «γλυκιά» και κερδοφόρα πρόταση franchise!

Cake: μια «γλυκιά» και κερδοφόρα πρόταση franchise!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Σπιτική, οικεία ατμόσφαιρά, φωτεινά χρώματα και μυρωδιές που συναρπάζουν. Από το 2004 το Cake προσφέρει αυθεντικά γλυκά αμερικανικού τύπου που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους!

Ο χώρος του είναι ζεστός και φιλικός, θυμίζοντας την αίσθηση ενός κυριακάτικου πρωινού στην κουζίνα με την οικογένεια, απολαμβάνοντας έναν ζεστό καφέ με τη συνοδεία ενός απολαυστικού χειροποίητου γλυκού!

Στο Cake είναι όλοι ευπρόσδεκτοι. Οι λάτρεις των γλυκών θα συναντήσουν έναν επίγειο παράδεισο με cupcakes, cheesecakes, banoffees, και fudges, ενώ όσοι αγαπούν τις αλμυρές γεύσεις μπορούν να απολαύσουν μια λαχταριστή, χειροποίητη, αλμυρή πίτα ή quiche με φέτα, σπανάκι, κασέρι ή μανιτάρια, αλλά και νοστιμότατη σούπα ημέρας!

Το πάθος και η αγάπη των ιδιοκτητών για το CAKE τους οδήγησαν στη δημιουργία ενός επιχειρησιακού μοντέλου με πολλαπλά πλεονεκτήματα και σημεία διαφοροποίησης. Η πρόταση Cake ξεχωρίζει στον χώρο της εστίασης για την σπιτική ατμόσφαιρα των καταστημάτων και για τα ολόφρεσκα προϊόντα που φτιάχνονται καθημερινά από αποκλειστικό παραγωγό με έδρα την Αθήνα.

Ο ιδανικός franchisee που θα επιλέξει το δίκτυο Cake θα δραστηριοποιηθεί σε έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών, λαμβάνοντας όλη την απαραίτητη εκπαίδευση και στήριξη στην επιλογή και διαχείριση του προσωπικού. Τέλος, δεν απαιτείται να έχει προηγούμενη εμπειρία στην εστίαση, αλλά θα πρέπει να μοιράζεται το όραμα των ιδιοκτητών για την επιτυχία και μετάδοση των γεύσεων της αλυσίδας.

Για να ενταχθείς στην οικογένεια του Cake, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ