Αρχική Νέα CAFé Mé: συνεργασία με οφέλη για τον franchisee

CAFé Mé: συνεργασία με οφέλη για τον franchisee

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η αγορά του καφέ αποτελεί ένα διαχρονικό πεδίο επιχειρηματικής δραστηριότητας και κρατάει τα σκήπτρα στις προτιμήσεις των υποψήφιων επενδυτών – franchisees. Τι προσφέρει το franchising και με ποια κριτήρια γίνεται η τελική επιλογή;

cafe me franchise

Με το franchising μπορείς να εξελιχθείς εύκολα και δεν είσαι ποτέ μόνος, υπάρχει συνεχής στήριξη και ομαδικότητα εξηγεί ο κ. Γιώργος Ζουφιάκος, franchisee της CAFé Mé, που λειτουργεί το δικό του κατάστημα εδώ και έναν χρόνο στην Καλλιθέα.

Το πρώτο βήμα που κάνει ένας υποψήφιος franchisee είναι να ερευνήσει προσεκτικά τις εναλλακτικές επιλογές που έχει. «Διαπίστωσα ότι η CAFé Mé συμφέρει για πολλούς λόγους» εξηγεί. «Κατ’ αρχάς, γιατί ζητάει πολύ ικανοποιητικές προμήθειες και αφήνει μεγάλα περιθώρια κέρδους στον franchisee. Παράλληλα, το προϊοντικό μείγμα δημιουργεί πολλαπλές πηγές κέρδους. Επίσης, όπως δείχνει και η ανάπτυξή της, είναι ένα αρκετά φρέσκο franchise στην αγορά που σίγουρα θα συνεχίσει να έχει άνοδο. Γιατί είναι μία εταιρεία που βοηθάει πολύ τους συνεργάτες της και σέβεται τον επιχειρηματία. Ακόμα, μου άρεσε η εικόνα των καταστημάτων. Το λογότυπο, τα προϊόντα, τα χρώματα».

Το κοινό της περιοχής υποδέχθηκε πολύ θερμά το νέο κατάστημα. Και λόγω της φιλικής τιμολογιακής πολιτικής, και λόγω της συνεχούς προσαρμογής του προϊοντικού μείγματος που εξασφαλίζει επαναλαμβανόμενες επισκέψεις

Παράλληλα οι δυνατότητες που δίνει το concept της CAFé Mé για καθιστικό, delivery και takeaway διευρύνουν περαιτέρω το πελατειακό κοινό.

Το πιο σημαντικό βέβαια είναι η άμεση επαφή που υπάρχει μέσα στο δίκτυο. «Αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί οτιδήποτε προκύψει και αυτό είναι ό,τι καλύτερο» συμπληρώνει ο κ. Ζουφιάκος.

Διαβάστε τη συνέντευξη του κ. Ζουφιάκου εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ