Αρχική Νέα Café Mé – Νέο κατάστημα στη Λάρνακα

Café Mé – Νέο κατάστημα στη Λάρνακα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ένα ακόμη Café Mé στην Κύπρο είναι γεγονός! Η αγαπημένη αλυσίδα με τους μοναδικούς καφέδες υποδέχτηκε το νέο της κατάστημα στη Λάρνακα, στη Λεωφόρο Φανερωμένης 145α. Το opening έγινε το Σάββατο 17 Μαρτίου, προσφέροντας τα διάσημα προιόντα της στο κοινό.

 

Απο το 2006 με αφετηρία τη Λάρισα, το επιτυχημένο concept του Café Mé σερβίρει εκλεκτές ποικιλίες καφέ, εξαιρετικής ποιότητας ροφήματα και snack με ειδικές συνταγές, φέρνοντας έναν αέρα αυθεντικού espresso bar στην πόλη. Μετρώντας σήμερα πάνω από 10 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, η αλυσίδα που συνδυάζει ένα σύγχρονο mix παροχών κερδίζει συνεχώς πιστούς φίλους και αποτελεί μια πρόταση franchise με χαμηλά λειτουργικά κόστη και υψηλό κέρδος.

Η συμφέρουσα πρόταση franchise του Café Mé αποτελεί την πιο φρέσκια ιδέα για εκλεκτό καφέ και απολαυστικά snacks, με παρουσία σε κομβικά σημεία των πόλεων, περάσματα και φοιτητικά στέκια. Ο ιδανικός franchisee θα πρέπει να μοιράζεται το πάθος για τον ποιοτικό καφέ και να θέλει να επενδύσει σε κάτι καλαίσθητο, επικερδές και με προοπτική σταθερής ανάπτυξης.

Θέλετε να γίνεται μέλος του δυναμικού και αναπτυσσόμενου δικτύου street coffee Café Mé; Μάθετε περισσότερα εδώ!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ