Αρχική Νέα Café Mé: Μια αγαπημένη καθημερινή συνήθεια!

Café Mé: Μια αγαπημένη καθημερινή συνήθεια!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με 11 χρόνια συνολικής παρουσίας στην αγορά τα “Café Mé ” έχουν κάνει εντυπωσιακή είσοδο στο franchising -εδώ και 2 χρόνια- και φέρνουν το design street café με ακόμη πιο προσιτά κόστη.

Συνδυάζουν καφέδες και ροφήματα εξαιρετικής ποιότητας και μεγάλης ποικιλίας, νόστιμα, λαχταριστά σάντουιτς και σφολιατοειδή που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους.

Ο υποψήφιος επενδυτής μοιράζεται τις αρχές, τα όνειρα και τους στόχους της εταιρίας. Ζει από κοντά τη λειτουργία των καταστημάτων πριν λάβει την τελική απόφαση και συζητά κάθε πτυχή της συνεργασίας λαμβάνοντας γνώση των συμβατικών υποχρεώσεων δοκιμάζοντας τον πραγματικά ποιοτικό καφέ.

«Είναι μεγάλη ευκαιρία επένδυσης ένα “Café Mé” διότι βρίσκεται σε σταθερή ανοδική πορεία, έχει μεγαλύτερη ευελιξία από τον ανταγωνισμό, προσιτό κόστος με χαμηλό ρίσκο κι ενθουσιώδη στελέχη με διάθεση για δημιουργία και μακροπρόθεσμα οφέλη από την ανάπτυξη. Γιατί για να πετύχει η αλυσίδα πρέπει πρώτα να κερδίζουν οι franchisees», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Απόστολος Νταϊλιάνης, Υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ